Oktay Ünlü heeft zich onlangs met zijn assurantiekantoor Finansa Advies genesteld in Kralingen, in de Frits Ruysstraat 50 d, om precies te zijn. In 1978 kwam hij als 13-jarige uit Turkije aan in Rotterdam. Hij heeft sindsdien veel ervaring opgedaan in verschillende takken van het bedrijfsleven en werkte een aantal jaren ook als adviseur voor ondernemers van buitenlandse komaf bij de Kamer van Koophandel in Den Haag. Na de Kamer van Koophandel was hij begin dit millenium zo’n 2 jaar werkzaam in de buitendienst van een assurantiekantoor. ‘Dit wil ik voor mezelf doen’, bedacht hij toen. En zo geschiedde. In 2003 werd Finansa Advies geboren.

Schadeproducten
Tien jaar lang was Finansa Advies gevestigd in het Oude Noorden, vlakbij de Noorder Boulevard. Alles op het gebied van schadeproducten kwam daar voorbij. Zowel voor het MKB als voor particulieren bemiddelde Oktay bij talloze verzekeringen, voor inventaris goederen, inboedel, opstal, aansprakelijkheid rechtsbijstand, motorvoertuigen, enzovoorts.

Finansa Advies bemiddelt ook bij kredietaanvragen, zowel voor het MKB als particulieren.

Persoonlijk
Oktay: ‘Wij bieden persoonlijk contact. Iedereen heeft een polisnummer, maar de klant is bij ons geen nummer en we nemen voor elke klant de tijd, any time!’ Met dat laatste bedoelt hij dat de deur altijd openstaat en dat de telefoon wordt opgenomen.

Mensenkennis
Dit verzin je niet zelf, Oktay werdgevraagd lid te zijn van een commissie van toezicht in een penitiaire inrichting, gevangenis. Hij doet dit al ruim 14 jaar en zijn mensenkennis wordt erdoor verdiept en uitgebreid. Nog iets ‘maatschappelijks’: Oktay Ünlü was jarenlang voor de PvdA deelgemeenteraadslid in Kralingen-Crooswijk. Thans is hij lid van de Gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk. Tot zo’n 4 jaar terug was hij actief als KNVB-scheidsrechter. Hij fluit nog wel’s een voetbalwedstrijdje Elke zondagochtend rent hij steevast om de Kralingse Plas, zoals zovelen en als er doordeweek ’s ochtends tijd voor is, maakt hij een extra rondje. Zó blijf je fit!

Oktay Ünlü van assurantiekantoor Finansa Advies

Oktay Ünlü van assurantiekantoor Finansa Advies

Gratis scan verzekeringen
‘In deze tijden kunnen mensen veel besparen op verzekeringen’, weet Oktay zeker. Hij biedt een gratis scan verzekeringspakket aan voor iedereen. U zit erbij en kijkt ernaar. Dus direct resultaat! Waarom het goedkoper kan? Finansa Advies biedt verzekeringen aan van circa 30 maatschappijen. Dus er is wat te kiezen. Daar kan uitkomen dat verschillende verzekeringen, zoals bijvoorbeeld voor motorvoertuigen, inboedel, opstal en aansprakelijkheid, bij verschillende maatschappijen worden afgesloten en er toch één pakket van gemaakt wordt. ‘En we zijn heel snel!’, belooft Oktay.

finansa logo

Frits Ruysstraat 50-d
3061 MG Rotterdam (Kralingen)
Tel. 010-4657125, 0622-345426


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.