Een goede kans moet je altijd omarmen, en dat hebben we onlangs dan ook gedaan. Met als resultaat dat De Family Factory, bekend van de inspiratieboekjes, workshops en webinars voor ouders en opvoeders, vanaf 1 mei 2021 onderdeel is geworden van de Van Veldhuizen Stichting.

In de voorgesprekken en de overdracht hebben we erg veel raakvlakken en overeenkomsten ontdekt tussen onze producten vanuit Twinkeltje Opvoedondersteuning en de producten die De Family Factory aanbiedt. We vullen elkaar aan en voor beide onderdelen zien we veel mogelijkheden tot uitbreiding van het aanbod. Samen kunnen we nóg meer ouders bereiken en versterken in het opvoeden, in het pad dat zij hierin volgen.

Samen willen we ouders inspireren via de webinars van de Family Factory, door de inspiratieboekjes uit de webshop en door het ontwikkelen van een nieuw boekje voor de Week van de Opvoeding in oktober van dit jaar met als thema ‘Vertel Eens’. Met een koppeling naar de oudertrainingen van Twinkeltje Opvoedondersteuning. We zien ernaar uit om verder kennis te maken met het netwerk van de Family Factory en zitten nu al vol met plannen voor de toekomst.

We zijn blij met het vertrouwen van het huidige team van de Family Factory in de Van Veldhuizen Stichting. Met onze gecombineerde visie op gaan wij verder waar zij gebleven zijn.

Opvoeden hoef je niet alleen te doen!

Renate Verschoor, Marije van Hees en Roëlla Verhoeven


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.