Zo gedurende het jaar probeer ik zaken in ons gebied die beter kunnen aan de kaak te stellen. Dan verwacht ik actie van onszelf, onze ondernemers en onze gebiedscommissie. Dat moet natuurlijk wel mogen van onze nationale wetten, gemaakt door de Tweede Kamer. Om die reden wil ik u vandaag een stemadvies geven voor de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart. Wie niet stemt, krijgt sowieso nooit de regering die hij of zij wil. Als je wel stemt heb je die kans wel. Maar goed, ik stem – zoals velen van u weten – al jaren op de VVD en ga dat ook nu doen en wil u graag uitleggen waarom. De VVD is een middenpartij, is voor veiligheid op straat, maar tegen een politiestaat. Geeft ruimte om je eigen leven in te richten, maar vangt je op als het echt mis gaat. Vindt dat iedereen die zich gedraagt in ons land er mag zijn, ook gevluchte buitenlanders. Maar grijpt, nu er erg veel tegelijk komen, in. Je kunt ook niet met zijn honderden in een eengezinswoning wonen.

Daarnaast mist de VVD het egoïstische van andere partijen, die vinden als dat als je ziek, zwak of misselijk bent, de overheid automatisch voor je moet zorgen. Eerst alles doen om jezelf te redden.
Zoals gezegd, een middenpartij, die ook nog eens veel doeners heeft. Voor mij reden geoeg om te proberen samen met Rutten en De Ster op de foto te gaan. Eropaf dus. Nu is onze premier niet moeilijk als het gaat om met je op de foto te gaan. Met de krant in de hand en zijn arm om mijn schouder liet ik een omstander een foto maken. Leuk voor mijn lezers dacht ik, stapte in de auto en reed snel naar huis. Helaas iets te snel en ik werd geflitst. Misschien ook een leuke foto voor De Ster? Thuisgekomen weer een teleurstelling. De foto met onze partijleider was mislukt! Kennelijk had de fotograaf het knopje maar half in- en niet goed doorgedrukt! Geen foto, maar wel een te-hard-rij-bon. Nu maar hopen dat dat bonnetje zoektraakt. Ik heb begrepen dat dat zo nu en dan gebeurt. ‘t Kan meezitten. Maar eerst naar het stembureau de 15e ! U ook hoop ik? Laat uw stem horen!

Eduard Schuringa

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]