Basisschool De Kleine Wereld krijgt een prachtig leerzaam en groen schoolplein. We noemen het De Buitenwereld. De Buitenwereld is voor iedereen die graag in de natuur komt. Het plein aan de achterkant van de school is al bijna af en we werken nu aan de Eetbare Natuurtuin en het grote voorplein. Het wordt één groene oase waarin groot en klein elkaar kunnen ontmoeten en waar genoeg uitdagingen zijn om kinderen te laten spelen en leren in de buitenlucht.

Kabelbaan & Boomklimdag
Om te vieren dat de buurt dit mooie groene plein rijker wordt, organiseren we op woensdag 25 april a.s. de ‘Kabelbaan & Boomklimdag’, van 12.00 tot 17.00 uur. Wie wel eens in de mooie platanen op het plein van De Kleine Wereld wil klimmen krijgt nu de kans. Ook minder valide buurtbewoners kunnen meedoen met het boomklimmen. Naast het klimmen zijn er ook een kabelbaan en andere leuke activiteiten op het plein te doen.

Schoolplein De Buitenwereld is een verlengstuk van OBS De Kleine Wereld, school voor Werelds Onderwijs, waar kinderen spelen en leren om de grote wereld te leren begrijpen. Verschillende activiteiten rondom de begrippen energie, materie, evenwicht en kringloop, groei en leven, binding, kracht en golven en macht en regels vinden vanaf volgend schooljaar plaats op het plein.
OBS De Kleine Wereld, Taborstraat 40-42, Rotterdam-Kralingen.

(ingezonden mededeling OBS de Kleine Wereld)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.