Debora Fernald en Willem van Hest

okt 10, 18 Debora Fernald en Willem van Hest

De Kunstroute Kralingen-Crooswijk is in volle gang. De start vond plaats in ‘De Achtertuin’ aan de Oostzeedijk in Kralingen op donderdag 4 oktober jl. Vele jaren achtereen was Galerie Kralingen de plek waar de Kunstroute begon. Dat is nu ten einde gekomen, want Georges Knap en Micheline Nijsten willen nu’s wat anders gaan doen. Echter, éénmalig doet de voormalige galerie aan de Gashouderstraat nog mee met een expositie.

Zie voor het volledige programma van de Kunstrout kunstroutekralingencrooswijk.nl. Sterfotograaf Winish Chedi maakte de foto in de zgn. participatieruimte aan de Boezemstraat 187. Kunstenaar en gebiedscommissie-lid Debora Fernald had daar iets bijzonders aangericht. Willem van Hest, coördinator van de Kunstroute, kwam afgelopen zaterdag 6 oktober ook even kijken.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *