De gemeente sluit per 1 september de Stadswinkel Kralingen-Crooswijk. VraagWijzer, die ook in het pand aan de Oostzeedijk 276 zit, blijft wel open. Ook tijdens de verbouwing die later dit jaar volgt.

De gemeentelijke dienstverlening is verdeeld over veel locaties door de hele stad. Om Rotterdammers beter van dienst te kunnen zijn, brengt de gemeente verschillende soorten gemeentelijke dienstverlening bij elkaar. Dit gebeurt gefaseerd vanaf 2016 tot begin 2018. In 2018 heeft de gemeente dan veertien herkenbare dienstverleningslocaties waar onder andere de Stadswinkels, Werkpleinen, VraagWijzers en het Jongerenloket in opgaan. Wel is het zo dat niet meer op alle locaties dezelfde loketten te vinden zijn. De meeste gemeentelijke zaken kunt u gemakkelijk en snel regelen via rotterdam.nl/mijnloket

Langskomen
Voor sommige producten is het noodzakelijk dat u persoonlijk bij de gemeente langskomt,
bijvoorbeeld voor een aantal producten van Burgerzaken. Op www.rotterdam.nl/stadswinkels vindt u de huidige adressen en openingstijden van de Stadswinkels. Voor de meeste inwoners van Kralingen-Crooswijk is de Stadswinkel Centrum het meest dichtbij. Het adres: Coolsingel 40 (ingang Doelwater tegenover hoofdbureau politie). U kunt online een afspraak maken of telefonisch via 14 010.

Vanwege de sluiting van de Stadswinkel Kralingen-Crooswijk kon u daar nog tot en met 11 augustus een reisdocument of rijbewijs aanvragen. Heeft u dit voor die datum gedaan, dan kunt u tot en met 31 augustus uw document in deze Stadswinkel ophalen.

gemeente rotterdam logo

 

 

 

(ingezonden mededeling Gemeente Rotterdam)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]