Wie ben ik?
Thomas Cords, geboren Rotterdammert met een echte werkers instelling. Ik ben altijd bezig met het ontdekken hoe dingen werken, uit elkaar te halen en weer terug in elkaar te zetten. Toen mijn vriend Martijn het schoolplein op kwam met een fixed gear bike, was ik verkocht. Ik moest ook zo’n fiets! Mijn vader had nog wel een oude racefiets in de garage staan die ik mocht hebben. Tijdens het oppoetsen van oude Colnago van mijn vader is mijn liefde voor de fiets ontstaan. De eenvoud van de toch zo gecompliceerde machine, het ontwerp, de materialen. Het had mij gegrepen. Vanaf dat moment waren fiets en ik een en hetzelfde. Ik ben dus zo iemand die na elke rit alles ‘’even’’ naloopt. Gewoon omdat, tja, ik daar minstens zo veel van geniet als de rit zelf!

Wat doe ik?
In mijn winkel (in de mooiste wijk van Rotterdam) vind je enkel fietsen en accessoires waar ik zelf ook mee gezien zou willen worden. Voor mij is het dan ook alsof ik elke dag in een snoepwinkel sta. Buiten kwaliteit, vind ik de duurzaamheid erg belangrijk. Een mooi shirt moet niet alleen lekker zitten en goed staan, het moet ook lang mee gaan. Kortom, bij mij koop je je nieuwe favoriete shirt, schoenen, bril en fiets! Naast dat ik je nieuwe favoriete stuff s verkoop, breng ik ook je Race / Gravel of MTB weer helemaal terug in top staat. Ook ben je welkom voor advies of gewoon voor een kop koffie en een babbel (zo lang het maar over fietsen gaat).

Cords Cycles, Oudedijk 163-b, Rotterdam (Kralingen), Thomas Cords, 0634-023865, cordscycles@gmail.com
www.cordscycles.com


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.