Ernstig zedenincident Herman Bavinckstraat

jul 21, 18 Ernstig zedenincident Herman Bavinckstraat

Rotterdam – Een jonge vrouw raakte zaterdagochtend ernstig gewond bij een zedenincident in de Rotterdamse Herman Bavinckstraat in de wijk De Esch. Een team van twintig rechercheurs is vanochtend in nauwe samenwerking met het openbaar ministerie aan het onderzoek begonnen.

Rechercheurs hebben nog niet uitgebreid met het slachtoffer kunnen spreken. Wat nu bekend is, is dat het slachtoffer rond 05.00 uur vanaf Rotterdam Centraal via de Maasboulevard naar haar woning in de Herman Bavinckstraat is gefietst.

Ze kwam daar rond 05.30 uur aan. Kort nadat ze haar fiets buiten op straat op slot zette is ze aangevallen door een man. Ze raakte daarbij zoals gezegd ernstig gewond.

Mogelijk is de vrouw op haar fietsroute vanaf een bepaald moment gevolgd.

Het onderzoek is in volle gang. De politiehelikopter heeft overzichtsfoto’s gemaakt, het plaats delict is in kaart gebracht en met een aantal getuigen is al gesproken. Rechercheurs hebben gekeken waar camera’s hangen en zijn al bezig om eigenaren daarvan te benaderen. Met speurhonden zijn verschillende zaken uitgelopen.

Informatie?
Hopelijk kunnen we in de komende dagen specifiekere vragen aan u stellen, maar in de tussentijd: heeft u iets gezien of denkt u iets te weten, maar heeft u nog niemand van de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 en verwijs naar het onderzoek in de Herman Bavinckstraat.

Meer informatie: Politie.nl | Video RTV Rijnmond


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Signalement en getuigenoproep in ernstige zedenzaak Herman Bavinckstraat - De Ster Online - […] Ze kwam daar rond 05.30 uur aan. Kort nadat ze haar fiets buiten op straat op slot zette is…
  2. Jeugddetentie en tbs voor verkrachting Kralinger De Esch - De Ster Online - […] de Kralingse wijk de Esch. Het slachtoffer was een Indonesische studente. De vrouw is niet alleen verkracht maar ook…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *