Ontwerpen en repareren
Derek maakt graag nieuwe sieraden, want: “Ontwerpen gaat mij goed af”. Repareren doet hij ook graag. Dat is altijd een uitdaging die hij graag aanneemt. De klant is blij en Derek trots als het weer gelukt is. Derek: “ ‘Nee’ staat niet in mijn woordenboek”.

Bij Derek de Goudsmid kunt u terecht voor bijzondere eigentijdse sieraden en horloges. Daarnaast ook voor: * nieuwe ontwerpen *vermaakwerk * reparaties *trouwringen *as-sieraden *restauraties * horloge reparaties * groot zilverwerk.

Goudsmid Leo Kwantes is voorlopig nog aanwezig in Goudsmederij Derek Nuijens . Hij bouwt langzaam af. Als je je leven lang zo’n mooi vak hebt uitgeoefend kunt je er niet zomaar mee ophouden…

In januari van dit jaar nam Derek Nuijens L’Ancar Goudsmederij, in Rotterdam-Kralingen, over van Leo Kwantes. De naam van het atelier werd veranderd in: ‘ Goudsmederij Derek Nuijens ‘.

Goudsmid Derek is 29 jaar en werkte jarenlang als assistent bij een erkend goudsmid/ juwelier in Rotterdam. Zijn opleiding tot gediplomeerd goudsmid volgde hij aan de bekende vakschool in Schoonhoven.

Goudsmederij Derek Nuijens
Van de Leckestraat 23 3061 PA Rotterdam
tel. 010-7511132 0641-247002
info@derekdegoudsmid.nl
www.derekdegoudsmid.nl

(Ingezonden mededeling)