Literaire component aan de Kunstroute toegevoegd

De Kunstroute Kralingen-Crooswijk heeft voor zaterdag 5 oktober 2013 in ‘De Witte Slagerij’ in de Rakstraat 2, te Rotterdam-Crooswijk, een avond ‘Gedichten en Verhalen’ georganiseerd. De avond begint om 20.00 uur (inloop 19.30 uur). De entree is gratis. Het programma wordt gepresenteerd door Jan de Grauw en wordt muzikaal omlijst door slide-gitarist Ad Vermeer. De organisatie vraagt dichters en schrijvers die daar op willen treden, zich te melden.

Op 5 en 6 oktober 2013 in Crooswijk en op 12 en 13 oktober 2013 in Kralingen, wordt de 7e editie van de Kunstroute Kralingen- Crooswijk gehouden, waaraan weer veel beeldende kunstenaars meedoen. De speciale bewaarkrant met het volledige programma treft u aan in deze Ster.

Dit jaar wordt er een literaire component aan de Kunstroute toegevoegd, om dichters en ander taalkunstenaars, die korte verhalen of columns schrijven, een podium te bieden en om zich aan een breed publiek te presenteren. In de ‘De Witte Slagerij’, een culturele hotspot in de Rakstraat 2 in Crooswijk, wordt de avond gehouden in de vorm van een talkshow. Het programma wordt gepresenteerd door Jan de Grauw, hij is zelf schrijver van korte verhalen en gedichten maar ook voorzitter van het bestuur van de Kunstroute Kralingen- Crooswijk. De verschillende presentaties worden die avond muzikaal omlijst door improvisaties van de Kralingse slide-gitarist Ad Vermeer. Dichters en schrijvers worden in de gelegenheid gesteld om uit eigen werk voor te dragen en eventueel eigen bundels onder de aandacht te brengen. Uiteraard is de bar open.

Oproep
Dichters en andere woordkunstenaars in de deelgemeente Kralingen-Crooswijk die op zaterdagavond 5 oktober 2013 in ‘De Witte Slagerij’ uit eigen werk willen voordragen, wordt gevraagd om vóór 1 oktober 2013 zich per email te melden, met een korte omschrijving van wat zij te bieden hebben, bij Jan de Grauw: jan.de.grauw@online.nl

(ingezonden mededeling Kunstroute Kralingen- Crooswijk)