Op 4 april opende Directzorg de deuren van een nieuwe locatie aan de Vlietlaan 26 in de wijk Kralingen-Crooswijk in Rotterdam.

Het werkgebied van de nieuwe vestiging omvat in de gemeente Rotterdam de stadskwartieren Centrum, Delfshaven, Noord, Kralingen-Crooswijk, Prins-Alexander, Hillegersberg-Schiebroek en Overschie. Maar ook in de gemeenten Capelle aan de IJssel, Krimpen aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel zijn wij actief.

Directzorg is groot geworden door klein te blijven en organiseert de zorg dicht bij haar cliënten waarbij de wens van de cliënt leidend is. De opening van deze nieuwe vestiging komt dan ook voornamelijk voort uit het oogpunt van klantgerichtheid naar de cliënten van onze bestaande Rotterdamse vestiging aan de Dorpsweg. Door een toenemend aantal cliënten was de vestiging in Rotterdam Zuid uit haar jasje aan het groeien. Door vanuit kleine vestigingen dichtbij onze cliënten te opereren blijft het mogelijk professionele thuiszorg op maat te leveren op de onderscheidende en persoonlijke manier zoals u dat van ons gewend bent.

Het nieuwe kantoor aan de Vlietlaan staat onder leiding van vestigingsmanager Monique Hollander. Monique is al 6 jaar werkzaam als gespecialiseerd zorgmanager op de vestiging in Rotterdam Zuid en zij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en uitbouw van deze vestiging. Daarvoor was Monique werkzaam in de intramurale geestelijke gezondheidszorg. “Ik merkte meer en meer dat er op het gebied van nazorg weinig tot niets geregeld was. Dit ging ten koste van het herstel van de cliënt en dit frustreerde mij enorm. Ik besloot dat ik daar iets aan wilde doen. Binnen Directzorg kreeg ik de kans om dit (extramuraal) vorm te geven. Wij hebben ons de afgelopen jaren in Rotterdam ingezet om de kwaliteit van de (na)zorg thuis sterk te verbeteren en ik kan met trots zeggen dat dit is gelukt. Onze manier van zorgverlening is uniek in de regio”, aldus Monique. “Ook in Rotterdam Noord gaan wij het verschil maken, door kwalitatief hoogwaardige en duurzame zorg met oprechte betrokkenheid te leveren.”

V.l.n.r. Marianne Warbout, Monique Hollander en Annette van Wijngaarden

V.l.n.r. Marianne Warbout, Monique Hollander en Annette van Wijngaarden

Naast Monique wordt het nieuwe kantoor door zorgmanager Marianne Warbout en planner/administratief ondersteuner Annette van Wijngaarden bemenst. Het team wordt verder versterkt door onze wijkverpleegkundige Meike Anasagasti. Met het openen van deze nieuwe locatie levert Directzorg met ruim 500 professionals met een echt zorghart, vanuit 7 vestigingen verspreid over Zuid-Holland, thuiszorg op maat, op professionele en persoonlijke wijze.

Directzorg, thuiszorg, persoonlijk en voor iedereen

Adresgegevens: Directzorg Rotterdam Noord
Vlietlaan 26
3061 DX Rotterdam T 088 347 32 50
E noordrotterdam@directzorg.nl

Gevraagd: gediplomeerde verzorgenden

Wij hebben regelmatig plaats voor gediplomeerde verzorgenden vanaf niveau 3.

Je werkt zelfstandig bij cliënten thuis, waarbij zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van de cliënt wordt gestimuleerd. Je levert een bijdrage aan de zorgkwaliteit, rapporteert in het zorgdossier en signaleert eventuele wijzigingen in de cliëntsituatie.

Ben je sociaal vaardig en in staat om passende zorg te bieden met oprechte professionele betrokkenheid? Dan heb jij een écht zorghart en maken wij graag kennis met je! Zeker als je nog een paar uur over hebt in de ochtend, avond of weekend.

Voor meer info bel ons via 088-3473250 of stuur ons een mailtje via noordrotterdam@directzorg.nl.

Persoonlijke zorg en verpleging aan huis?

Heeft u persoonlijke zorg en verpleging aan huis nodig of heeft u hulp nodig om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen?

Directzorg levert professionele en persoonlijke thuiszorg. Wij komen op vaste tijden en werken met vaste zorgverleners en begeleiders; u ziet dus steeds dezelfde vertrouwde gezichten. Een indicatie voor Wijkverpleging kunt u bij ons aanvragen. Ook met een indicatie van het CIZ en een indicatie van de gemeente voor Wmo-ondersteuning kunt u bij ons terecht.

Directzorg richt zich specifiek op een aantal doelgroepen:

  • Dementie en (niet) aangeboren hersenletsel
  • (Dwars) laesies
  • Psychiatrie
  • Spierziekten
  • Palliatieve zorg
  • Verslavingszorg

directzorg logo

 

 

 

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.