Dode bij steekpartij metrostation Capelsebrug

sep 09, 19 Dode bij steekpartij metrostation Capelsebrug

In metrostation Capelsebrug in Rotterdam is een man omgekomen bij een steekpartij. De dader is nog voortvluchtig. Reizigers en getuigen zijn opgevangen.

De politie werd rond 10:00 uur gealarmeerd over de steekpartij op het perron van het metrostation langs de Abraham van Rijckevorselweg. Personeel van de traumahelikopter heeft nog geprobeerd om het slachtoffer te reanimeren. Dat mocht niet meer baten. De identititeit van het slachtoffer is nog niet bekend.

De dader is volgens de politie gevlucht in de richting van de wijk ’s Graveland. Het zou gaan om een man van ongeveer 20 jaar met een lengte van 1.80. Hij droeg een zwart joggingpak en witte schoenen. Volgens de politie was de man lichtgetint en had hij opvallend dikke lippen.

Het perron van metrostation Capelsebrug is afgesloten voor onderzoek. Metro’s richting Ommoord en Nesselande stoppen volgens de RET daarom niet op station Capelsebrug. Metro’s richting Rotterdam doen dat wel.

Via: RTV Rijnmond


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *