Lambertusfeest op zondag 15 september

sep 09, 19 Lambertusfeest op zondag 15 september

Op zondag 15 september nodigt de Lambertuskerk buurtbewoners en belangstellenden uit om met haar het jaarlijkse feest van de patroonheilige te vieren.  Het Lambertusfeest begint met een feestelijke Hoogmis om 11.00 uur.

Messe Solennelle

Het parochiekoor zal de Messe Solennelle opus 16 van Louis Vierne ten gehore brengen, onder leiding van Eric Koevoets, met Anton Doornheim aan het Maarschalkerweerd orgel.

Tuinfeest

Na de mis is er een gezellig tuinfeest met activiteiten. Een begeleide rondleiding door de kerk en de tuin, en een bezichtiging van het orgel staan ook op het programma. Voor de kinderen is er van alles te doen. Aanmelden is niet nodig. U bent van 12.30 uur tot 14.00 uur van harte welkom in de tuin aan de Oostzeedijk Beneden 1-3 in Rotterdam-Kralingen.

(ingezonden mededeling Lambertuskerk)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *