Lois van Thiel van bierspeciaalwinkel De Biergids in Kralingen heeft de strijd aangebonden met frisdrankengigant Coca Cola Nederland en hij heeft er nog steeds veel plezier in.

Hij koopt, via een Limburgse importeur, Coca Cola en diverse andere, ook door Coca Cola gebottelde frisdranken, zoals Sprite en Fanta, goedkoop in – in Duitsland en Denemarken. Leve de vrije, Europese markt! De afgelopen weken werd hierover reeds bericht in De Ster.

Tot het einde van dit jaar kunt u voor uw frisdranken heel goedkoop terecht in De Biergids. Coca Cola Nederland onthoudt zich tot dusver van commentaar. Wel kreeg Lois inmiddels twee keer bezoek van de douane. Prompt na de eerste publicatie hierover in De Ster, kwam een busje vol douane-beambten voorrijden en De Biergids werd uitgekamd. Papieren werden bekeken, enz. Niets onwettigs werd vastgesteld.

Lois van Tiel Biergids

De afgelopen week verscheen de douane wéér. Deze keer maar één beambte die zei niets te weten van de eerdere ‘inval’. Wéér was alles in orde in De Biergids.