Een theatrale expeditie op 30 juni in Trompenburg Tuinen & Arboretum

jun 13, 19 Een theatrale expeditie op 30 juni in Trompenburg Tuinen & Arboretum

Expeditie Tuin

De ginko biloba, de esdoorn, de pinus nigra, de thuja, de koningin van de nacht… In Trompenburg Tuinen & Arboretum zijn bomen en planten te vinden die afkomstig zijn uit alle werelddelen.
Ga op zondag 30 juni mee op de expeditie van de wonderdokter die de wereld doorkruist, op zoek naar het kruid dat zorgt voor het eeuwige leven. Laat je meevoeren over alle continenten en ontmoet befaamde ontdekkingsreizigers. De expeditie eindigt bij het theehuis met warmbloedige bossanova van Bossame.
Tussen 11.00 en 15.30 uur vertrekt er ieder half uur een expeditie. Omdat er per keer maar een beperkt aantal mensen mee kan, raden we je aan van tevoren tickets te kopen.
Locatie: Trompenburg Tuinen & Arboretum, Honingerdijk 86, Rotterdam-Kralingen

Klik hier voor de flyer

Tickets kosten € 6,- (dit is exclusief entree Trompenburg: € 9,50. Entree Trompenburg is gratis met RotterdamPas en Museumjaarkaart)
Tickets zijn te koop via: www.theaterwerkplaatsouwerotten.nl

‘Expeditie Tuin’  is een initiatief van de Theaterwerkplaats voor Ouwe Rotten en maakt deel uit van het Midzomerfestival Kralingen, www.midzomerfestivalkralingen.nl

Klik hier voor de flyer


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *