Fietsen over de Afsluitdijk? Tijdens de IJsselmeer Challenge kan het!

jun 13, 19 Fietsen over de Afsluitdijk? Tijdens de IJsselmeer Challenge kan het!

Door werkzaamheden is de Afsluitdijk voor fietsers de komende drie jaar gesloten. Maar op zondag 18 augustus wordt de Afsluitdijk speciaal opengesteld voor fietsers van de IJsselmeer Challenge. Daarmee is de IJsselmeer Challenge dit jaar de enige toertocht die wel over de Afsluitdijk gaat. Naast een unieke fietstocht zorgen jouw inspanningen er ook voor dat mensen met een beperking kunnen sporten.

Fonds Gehandicaptensport is ook dit jaar weer de maatschappelijke partner van de IJsselmeer Challenge, welke georganiseerd wordt door NL Tour Rides . De IJsselmeer Challenge biedt de deelnemers een uitdagende fietstocht door het Nederlandse polderlandschap. Er zijn vijf verschillende routes, variërend in afstand van 50 km tot 300 km. Deelnemers aan de IJsselmeer Challenge hebben de uitdaging om minimaal € 100,- per persoon op te halen voor de sporters met een handicap.

Voor veel Nederlanders is sporten de normaalste zaak van de wereld. Voor de 1,7 miljoen mensen met een handicap is dit echter niet vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sporten voor mensen met een handicap mogelijk te maken, zodat ook zij altijd en overal kunnen sporten.
Enthousiast geworden om deze uitdaging aan te gaan? Aanmelden kan via: www.ijsselmeerchallenge.nl.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *