De selectie van Excelsior voor het seizoen 2014-2015 staat op zaterdag 28 juni a.s. voor het eerst op het nieuwe kunstgrasveld van Stadion Woudestein. Dan staat de eerste training voor het seizoen 2014-2015 op het programma, een seizoen waarin Excelsior voor het eerst sinds twee jaar weer in de Eredivisie zal uitkomen. Deze ‘Kick-Off Seizoen 2014-2015’ wordt omlijst met verschillende activiteiten op het veld en in Stadion Woudestein.

Excelsior zal deze zomer geen aparte Open Dag houden. De club heeft in plaats daarvan gekozen voor een bijzondere Kick-Off van het seizoen 2014-2015 rond de eerste training op zaterdag 28 juni. De training zal rond 11.00 uur aanvangen. Kort daarvoor worden de selectie en staf voor het nieuwe seizoen aan de toeschouwers voorgesteld. Tot 12.00 uur zal de selectie onder leiding van hoofdtrainer Marinus Dijkhuizen de eerste training afwerken op het nieuwe kunstgrasveld van Stadion Woudestein.

Clinic
Na de training wordt het veld omgebouwd voor de opgekomen supporters. Zij kunnen vanaf ongeveer 12.00 uur deelnemen aan een Excelsior Clinic, terwijl op een ander deel van het veld een springkussen wordt neergezet, een voetbalboarding en een stormbaan. Vanaf 12.30 uur begeven de selectiespelers en leden van de staf zich onder het publiek om op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Rond het supportershome wordt een terras ingericht. Een DJ zorgt voor de muzikale omlijsting, terwijl u voor een hapje en een drankje terecht kunt in het Supportershome dat vanaf 9.30 uur geopend zal zijn. De eerste 500 supporters die een drankje kopen in het Supportershome krijgen gratis een unieke bewaarbeker met foto van de promotie van 18 mei 2014. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door BeGlobal Promotions, Brasserie Woudestein, Excelsior4All en de supportersvereniging Pro Excelsior. BeGlobal Promotions wordt deze ochtend gepresenteerd als de nieuwe merchandise-partner van SBV Excelsior.

Jordan Botaka zet handtekeningen tijdens de Open Dag van vorig seizoen. De Kick-Off van het nieuwe seizoen is op zaterdag 28 juni a.s., van 11.00 tot 14.00 uur.

Jordan Botaka zet handtekeningen tijdens de Open Dag van vorig seizoen. De Kick-Off van het nieuwe seizoen is op zaterdag 28 juni a.s., van 11.00 tot 14.00 uur.

Seizoenskaart
Rond het veld zullen ook verschillende stands staan, waar de fans onder meer op de foto kunnen met de Gouden Stier, de prijs die Excelsior kreeg na de promotie naar de Eredivisie. Uiteraard kan tijdens deze Kick-Off ook de seizoenskaart voor het nieuwe seizoen worden verlengd en/of aangevraagd. Supporters die zich via de aankoop van een seizoenskaart aansluiten bij de Excelsiorfamilie krijgen tevens een plek op de zogenaamde wall of fans die in Stadion Woudestein wordt aangebracht. De Kick-Off Seizoen 2014-2015 duurt tot 14.00 uur en de entree in Stadion Woudestein is gratis!

excelsior-logo

Website: www.sbvexcelsior.nl
Adres: Stadion Woudestein
Honingerdijk 110