Eetcafé Facet op de Weissenbruchlaan in Hillegersberg is zo’n horecagelegenheid die loopt als een trein, al meer dan 24 jaar. Eigenaar Frans van Breemen heeft eens berekend dat hij al meer dan 1.000.000 gasten heeft ontvangen.

Hij is een ondernemer die niet stilstaat bij zijn succes, of op zijn lauweren gaat rusten, maar steeds weer zijn bedrijf tegen het licht houdt om te zien of er nog iets valt te verbeteren. Degene die vindt dat hier NIETS valt te verbeteren op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid is Rob Geus.

Enige weken geleden bezocht Rob, de drijvende kracht achter de succesvolle televisieprogramma’s ‘De Smaakpolitie’, Eetcafé Facet, om het bedrijf te onderwerpen aan een grondige inspectie. De uitslag was zeer positief waardoor het hygiënekeurmerk ‘De Keus van Rob Geus’ kon worden uitgereikt. Met dit hygiëne keurmerk ‘De Keus van Rob Geus’ wil Rob uitbaters de kans geven om te laten zien hoe het hoort! Een keurmerk voor de ondernemende professional die zijn zaakjes helemaal op orde heeft, maar zeker ook een keurmerk voor de kritische consument die wil weten waar er veilig gegeten kan worden! Frans van Breemen is dan ook zeer vereerd met deze erkenning.

Frans van Breemen en Rob Geus eetcafe Facet

Het leuke aan Facet is dat het er inderdaad uitziet als een gezellig ‘eetcafé’ met eetcafé prijzen, maar dat je je er ook te goed kunt doen aan een aantal specialiteiten, zoals bijvoorbeeld kreeft en oesters. Zo is er een homarium voor verse kreeften en oesters die in een paar betaalbare varianten te bestellen zijn. De gezellige mosselpan is al 22 jaar hun specialiteit en de mosselen worden iedere dag vers geleverd.

Gekookte kreeft op romige risotto en salie jus € 29,95

Gekookte kreeft op romige risotto en salie jus € 29,95

Ook voor een smakelijke lunch kunt u er terecht, of het nu een clubsandwich ‘Hillegersberg’ is, een heerlijke salade met geitenkaas of een broodje met een Rotterdamse kroket. Tot slot nog even aandacht voor de wijnkaart, die een selectie van uitstekende wijnen laat zien.

Facet Eten & Drinken
Weissenbruchlaan 8
Rotterdam-Hillegersberg
www.facet.nl
Dagelijks geopend vanaf 12.00 uur (zondag vanaf 14.00 uur).
Reserveren: tel. 010-461 19 88.