Heeft u iets te vieren?, een verjaardag of groep / familie etentje, neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Eetcafé Otto Hahn “het kloppend hart” van winkelcentrum “De Binnenhof” In het Rotterdamse Ommoord.

Direct grenzend aan het metrostation “De Binnenhof” in het gelijknamige. Winkelcentrum bevindt zich met zowel een binnen als buitenterras één van de gezelligste eetcafés van Rotterdam. Druk bezet houdt het midden tussen een buurtkroeg en een eetcafé. De sfeer ambiance van de houten vloer, donker hout en een ruime bar past geheel bij een prettig eetcafé. Dit café waar alle bewonersgroepen van de vroegere forensenwijk Ommoord zich prettig voelen is prima, alleen maar een leuke sfeer met gezellige mensen die je niet lastig vallen .Of je nu voor een verse kop koffie met gebak aan de leestafel komt, voor een smakelijke lichte lunch of gewoon wilt genieten van een ouderwets bistro gerecht ….. er is voor elk wat wils .Op de dag veel winkelend publiek , tijdens de lunch “back to basic” zakenlieden ’s middags een borreltje tot het etenstijd wordt . Dan kunnen smakelijke vlees en visgerechten worden gekozen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Het wisselende weekmenu kost €10 Naast de gerechten op de uitgebreide menukaart staan er seizoen specialiteiten op de krijtborden. Allemaal aantrekkelijk geprijsd en met veel aandacht bereid. De eigenaar heeft als kok in diverse specialiteiten restaurants zijn sporen verdiend en deze ervaring is duidelijk te merken op de goed gevulde borden met verse producten. De wijnen op de wijnkaart passen goed bij de spijzen en zijn net als de gerechten goed betaalbaar, (fles huiswijn €16).S avonds na 21.00u verandert de sfeer van eetcafé geleidelijk in een echte buurtkroeg waar vooral de jeugd van Ommoord samenkomt voor een goed glas bier. Otto Hahn is lid van de vriendenkring van Hertog Jan en tapt jupiler, Hertog Jan, Hoegaarden naast diverse bierspecialiteiten. Het zonnig gelegen grote buitenterras vindt zomers gretig aftrek.

 

Thema’s
Op de dagen dat Feyenoord speelt of er andere belangrijke sportevenementen op de tv worden uitgezonden worden deze op het grote scherm vertoond, zodat de gasten daarvan samen plezier kunnen maken. Maandelijks is er een thema middag of- avond, zoals “Apres ski”High Tea, of een Jazz middag. Op de internet site wordt een agenda bijgehouden. Voor smulpapen staan culinaire dagen en weken op het programma zoals de traditionele Spaanse- en Bourgondische weken. De visschotels en ruime porties vlees zijn op zich al een trip naar Ommoord waard.

 

Kindvriendelijkheid
Opvallend is de kindvriendelijkheid en daardoor de levendige sfeer met kinderstoel, kleurpotloden, kleurplaten en natuurlijk een populair kindermenu.

In Otto Hahn kunt u heerlijk eten voor een aantrekkelijke prijs.
Zo zijn er wisselende schotels vanaf € 7,50 en het weekmenu kost € 10,00.
Op de uitgebreide kaart staan gerechten van een saté tot een lekkere kogelbiefstuk en diverse visgerechten.

High tea is te bestellen van 12 tot 16.00 uur

Terras
Zodra het weer het toelaat, is het zonnige terras open, waar je bijvoorbeeld koffie met huisgemaakte appeltaart kunt eten of eens een van de speciale koffies kunt proberen, zoals ‘kletskoffie’,Illy espressokoffie met karamel en vanillesmaak met een grote toef slagroom, gekaramelliseerde noten en stukjes kletskop. Langs het eetcafé aan de overdekte kant van de winkels staan ook tafeltjes waar je een hapje of drankje kunt gebruiken.
Voor de bierliefhebber gaat er toch niets boven een tapbiertje. Eetcafé Otto Hahn heeft wel vijf verschillende biersoorten van het vat: Jupiler, Hertog Jan, Leffe, Hoegaarden en Hertog Jan speciaal bier. Buiten de diversiteit aan biersoorten op fles.

Café en eetgelegenheid Otto Hahn
Binnenhof 14
3069 KV Rotterdam
T: 010 455 11 88
ottohahn.nl