Ervaringen delen pelgrimstocht Santiago de Compostela

sep 17, 19 Ervaringen delen pelgrimstocht Santiago de Compostela

Foto: verzorging onderweg

Gelukkig hebben we de foto’s nog. Van veel mensen horen wij, leden van de regio Rotterdam van het Genootschap van Sint Jacob, dat ze heimwee hebben naar hun tocht, naar de sfeer van wandelaars of zo u wilt pelgrims die zij onderweg naar Santiago de Compostela mochten ervaren. Wat is dat nou, die saamhorigheid, die behulpzaamheid, dat gevoel van verbondenheid? Wie nooit op pelgrimstocht geweest is kan er niet over meepraten. Wilt u het toch een beetje ervaren, kom dan naar ons Café St Jacques op donderdag 26 september ’19 in BasQ-kitchen in de Markthal.

Wij zijn er van 17:00 tot 19:00 uur en bij ons kunt u alles vragen over uw wandel- of fietstocht naar de stad van de Heilige Jacobus de Meerdere in het noordwesten van Spanje.

Mocht u verhinderd zijn dan kunt u ook deelnemen aan onze Najaarsbijeenkomst op 19 oktober in Rotterdam Delfshaven. U hoeft geen lid te zijn. Aanmelden via regio.rotterdam@santiago.nl

Het programma vindt u op www.santiago.nl/rotterdam onder het kopje ‘Activiteiten’.

Muurschilderingen op de Camino


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *