Zorginnovatiewinkel Zorg van nu Rotterdam in Havenpolikliniek

sep 17, 19 Zorginnovatiewinkel Zorg van nu Rotterdam in Havenpolikliniek

De operatiekamers van het voormalige Havenziekenhuis stonden er al een tijd werkeloos bij, maar dat is nu verleden tijd.

Op de plek waar chirurgen vroeger jarenlang mensen opereerden, is nu een heel andere operatie gestart: het bekend maken van hoe e-health, innovaties in de zorg en handige hulpmiddelen kunnen helpen bij gezondheid, zorg en welzijn.

In een samenwerking met de gemeente Rotterdam, Zorg van Nu van het ministerie van VWS, de Rotterdam E-health agenda, Hogeschool Rotterdam, Havenue en Bureau Zorginnovatie, werd op maandag 9 september Zorg van Nu Rotterdam geopend.

Zorg van Nu Rotterdam laat nieuwe en slimme hulpmiddelen, werkwijzen en technologie in de zorg zien om zorg en welzijn te verbeteren. Zorg van Nu Rotterdam legt de focus op het digivaardig maken van ouderen, mantelzorgers, welzijnsmedewerkers en vrijwilligers om met deze slimme en handige oplossingen aan de slag te kunnen. De zorginnovatiewinkel Zorg van Nu Rotterdam in de Havenpolikliniek wordt de thuisbasis in Rotterdam van waaruit e-health en slimme zorgoplossingen hun weg vinden naar de bewoners in de wijken.

Opening van Zorginnovatiewinkel Zorg van Nu Rotterdam op maandag 9 september in de Havenpolikliniek. Links Elly Bal-Anthonissen, lid oudererenraad zorgconcept Havenue en vertegenwoordiger van het ouderen- en mantelzorgforum Genero en Gelle Klein Ikkink, programmadirecteur Zorgvernieuwing en Innovatie van het Ministerie van VWS

Zorg van Nu Rotterdam – Zorginnovatiewinkel

Havenpolikliniek

www.havenpolikliniek.nl
Haringvliet 2
3011 TD Rotterdam
Tel. 010-4043300


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *