Excelsior ontvangt aanstaande vrijdag N.E.C. in Stadion Woudestein Een belangrijke wedstrijd voor de Kralingers die de punten keihard nodig hebben in de strijd om een langer verblijf in de Eredivisie. Excelsior staat momenteel op de zestiende plaats met drie punten minder dan nummer vijftien Willem II. N.E.C. is achtste in de Eredivisie.

Excelsior speelde afgelopen zondag in de Amsterdam Arena tegen Ajax. Helaas lukte het de Kralingers niet om er een wedstrijd van te maken. Toch duurde het tot vier minuten voor rust voordat Ajax de score kon openen. Arek Milik maakte na deze openingstreffer ook de 2-0 tien minuten na rust en kort voor tijd zorgde Davy Klaassen voor de 3-0 eindstand. ,,We zitten in een moeilijke fase”, zei trainer Fons Groenendijk na afloop van de wedstrijd. ,,De eerste helft hadden we het verdedigend redelijk voor elkaar. Ajax had moeite om tot grote kansen te komen. De 1-0 viel op een slecht moment en het had voor rust zelfs al 2-0 kunnen zijn.”

Druk
,,Het is nooit echt een wedstrijd geweest”, moest hij vaststellen. ,,In balbezit hebben we onder ons niveau gespeeld. Ons doel is nog steeds rechtstreekse handhaving, maar dan zullen we wel wedstrijden moeten gaan winnen. Ook vrijdag tegen N.E.C. staat er weer druk op, maar dat geldt voor elke wedstrijd. Daar zullen wij mee om moeten gaan.’

Tickets
De Kralingers kunnen bij hun strijd om in de Eredivisie te kunnen blijven alle steun van de supporters goed gebruiken. De aftrap is vrijdag om 20.00 uur in Stadion Woudestein. Wil jij jouw weekend goed beginnen met een leuke eredivisiewedstrijd? Bestel dan nu je kaarten via www.excelsiortickets.nl. Hiervoor heb je wel een (seizoen)clubkaart van Excelsior nodig. Heb je die niet? Geen probleem. Bij de administratie en vrijdag aan de stadionkassa kun je zonder seizoen- of clubkaart tickets kopen voor dit duel.

Moment uit de verloren uitwedstrijd van Excelsior tegen Ajax met Luigi Bruins.                  Foto: Jan den Breejen

Moment uit de verloren uitwedstrijd van Excelsior tegen Ajax met Luigi Bruins. Foto: Jan den Breejen

Spareribs
Tevens kun je voorafgaand aan de wedstrijd eten in het supportershome Op het menu staan aanstaande vrijdag spareribs met een gepofte aardappel. Voor
10,50 euro (inclusief 1 drankje) kun je mee eten. Reserveren voor deze supportersmaaltijd kan via info@excelsiorhospitality.nl. Wil je alvast tickets bestellen voor de komende thuiswedstrijden tegen FC Groningen, Heracles Almelo en SC Heerenveen? Ook dat kan via de webshop en de administratie van Excelsior. Meer informatie: www.sbvexcelsior.nl.

excelsior-logoWebsite: www.sbvexcelsior.nl
Adres: Stadion Woudestein
Honingerdijk 110

 

 

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]