Het jaar 2018 zit er bijna op. Nog één thuiswedstrijd rest Excelsior Rotterdam voor de winterstop. Aanstaande zaterdag 22 december staat het duel tegen Heracles Almelo op het programma. De aftrap in het Van Donge & De Roo Stadion is om 20:45 uur. Voorafgaand is er een Winter BBQ en na afloop een Kerstfeest in het supportershome.

Excelsior bezet momenteel de veertiende plaats in de Eredivisie en kan daarom een overwinning in het laatste duel voor de winterstop goed gebruiken. Afgelopen zaterdag was de ploeg van hoofdtrainer Adrie Poldervaart dichtbij een stunt in Alkmaar. In de 93e minuut stond het nog 1-1, dankzij een treffer van Denis Mahmudov. In de laatste seconden was het echter Bjørn Johnsen die de thuisploeg alsnog naar drie punten kopte en Excelsior een enorme kater bezorgde.

Klotegevoel
,,Natuurlijk is deze overwinning van AZ verdiend, maar mijn team heeft keihard gewerkt en die gasten verdienden het om beloond te worden met een punt’’, vond Adrie Poldervaart na afloop van de wedstrijd. De thuisploeg had de gehele wedstrijd een overwicht, kreeg verschillende mogelijkheden, maar desondanks leek Excelsior een punt mee te kunnen nemen naar Rotterdam ,,De 2-1 van AZ zorgt daarom voor een enorme domper. Daardoor sta ik hier echt met een klotegevoel.’’

In het eigen Van Donge & De Roo Stadion moet Excelsior er zaterdag voor zorgen toch met een goed gevoel de winterstop in te gaan. De ploeg uit Almelo staat momenteel op de zevende plaats van de Eredivisie. Afgelopen weekend verloor de ploeg van onder meer oud Excelsior-speler Brandley Kuwas met 0-4 van PSV. Excelsior verloor een week eerder met 6-0 in het Philips Stadion van de koploper van de Eredivisie.

Hopelijk kunnen spelers en supporters van Excelsior Rotterdam zaterdag weer juichen als de laatste wedstrijd van 2018 op het programma staat. Foto: Jan den Breejen

Winter BBQ
Voorafgaand aan de wedstrijd is er een Winter BBQ. De barbecue staat buiten, maar het eten wordt binnen in een warm supportershome geserveerd. Deelname kost 12,50 euro. Wil je lekker mee eten? Reserveer dan nu via reserveringen@sbvexcelsior.nl. Na de wedstrijd sluiten we het jaar in het supportershome af met een Kerstfeest. We brengen het supportershome in kerstsfeer en de kerstmuziek zal niet ontbreken. Kom daarom na de wedstrijd gezellig naar het supportershome om alvast met elkaar te proosten op de kerst!

Winactie Excelsior – Heracles Almelo

Wil jij zaterdag naar de laatste thuiswedstrijd van Excelsior in 2018? Wij geven twee kaarten weg voor de Rob Albers tribune. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze kaarten is dit formulier invullen: www.sbvexcelsior.nl/stervankralingen. De winnaar van de vrijkaarten krijgt vrijdag bericht. Wil je verzekerd zijn van kaarten voor deze wedstrijd? Bestel ze dan via www.excelsiortickets.nl. Wie deze week een halve seizoenkaart bestelt, mag zaterdag gratis naar het duel tegen Heracles Almelo.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.