Feestelijke Karmijn-eindejaarsexpositie

nov 24, 18 Feestelijke Karmijn-eindejaarsexpositie

Boezemstraat 187 – 24, 25 nov. & 1, 2 dec. 13.00 – 17.30 u; opening: 24 nov.: 16.30 uur

Schuin tegenover het prachtbeeld van de beroemde bokser Bep van Klaveren, organiseert kunstenaarscollectief Karmijn op 24 en 25 november en op 1 en 2 december een feestelijke groepsexpositie.

Aan de Boezemstraat 187, op de grens van Kralingen en Crooswijk, bevindt zich achter zes etalages, een mooie, grote entree, 10 grote en kleine ruimtes, prachtig voor intieme presentaties of juist voor beelden of installaties. Er is licht, verwarming, een keuken en er zijn veel meters strakke, witte muren.

Openingstijden van de vier middagen: 13.00 uur tot 17.30 uur. De tram stopt voor de deur van Boezemstraat 187, vanaf metrostation Oostplein is het vijf minuten lopen.

Een feestelijke, muzikale afsluiting van het jaar om elkaar mooie feestdagen te wensen en met natuurlijk een ruime keuze aan exclusieve en betaalbare feestcadeaus.

De opening met muziek, een drankje en een hapje vindt plaats op de eerste zaterdag, de 24e november vanaf 16.30 uur.

Op naar een super kunstzinnige afsluiting van dit Karmijnjaar!

Met een hartelijke groet van de kunstenaars van Karmijn


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *