Op zaterdag 16 maart 2013 opende BABOR de deuren van haar nieuwste BEAUTY SPA in Rotterdam. Na de openingen van BABOR BEAUTY SPA’S in Arnhem, Barendrecht, Bodegraven, Doetinchem, Dongen, Haaksbergen, Hulst, Riel, Wageningen, Wierden, Volkel en Paterswolde, opent Marina Roelofsen (voorheen Beauty Instituut Kralingen!) nu haar eigen BABOR BEAUTY SPA in Rotterdam- Kralingen.

Marina Roelofsen
De eigenaresse van de nieuwe BABOR BEAUTY SPA is Marina Roelofsen. Marina is ruim veertien jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste. Al tien jaar runt zij haar eigen salon en in al deze jaren werkte zij met BABOR, net als tijdens haar opleiding. Men kan met zekerheid zeggen dat zij een echte BABOR expert is! De overstap naar een BABOR BEAUTY SPA is dan ook een logisch vervolg.

baborbeauty01

Vlnr: Ellis Willebrands – voetrefexzone-therapeute en de schoonheidsspecialistes Marina Roelofsen, Esther Alberding en Maïté Diesel. De twee laatstgenoemden verrichten ook manicure- en pedicurebahandelingen.

Beauty aanbod

In de salon worden de vaste behandelingen van BABOR aangeboden. Wel wordt elke behandeling zo zorgvuldig mogelijk afgestemd op de klant. Op deze manier krijgen klanten de verzorging die precies past bij de behoeften van hun huidtype. Daarnaast is Marina gespecialiseerd in acnebehandelingen, microdermabrasie, IPL en couperosebehandelingen.

In de salon werken ook twee diëtistes en er wordt voetreflexzone-therapie aangeboden. Marina: ‘Wij bieden een totaalconcept aan en op deze manier wordt schoonheid van binnen en van buiten gerealiseerd’.

BABOR04

Feestelijke opening!

Op zaterdag 16 maart was de feestelijke opening van de nieuwe BABOR BEAUTY SPA. Geïnteresseerden bewonderde de nieuwe salon! Tevens kon er direct een afspraak gemaakt worden voor een behandeling.

BABOR02

BABOR01

BABOR BEAUTY SPA design
De behandelruimte ziet er elegant uit en de hoofdkleuren, bruin en wit, ondersteunen de kernwoorden van de BABOR BEAUTY SPA: zuiverheid, helderheid en frisheid. Ook is een liefdevol oog voor detail zichtbaar. De salon is gevestigd in een authentiek pand aan de Oudedijk. Kenmerkend zijn de oude glas-in-loodramen die zorgen voor een middeleeuwse sfeer en een prachtige lichtinval. Daarnaast is de BEAUTY SPA gevestigd aan dé winkelstraat van Kralingen. De salon is gemakkelijk te bereiken.

Voetreflexzone-therapie
Voetreflexzone-therapie is een zeer oude en effectieve natuurgeneeskundige therapie, die uitgaat van de gedachte dat het hele lichaam terug te vinden is in de voeten. Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met bepaalde reflexzones in de voet verbonden.

Door middel van drukpuntmassage van deze reflexzones worden de bijbehorende lichaamsdelen gestimuleerd en wordt een eerste aanzet tot herstel van de balans gegeven. Het zelfherstellende vermogen van het eigen lichaam zorgt verder voor het verzorgen van het natuurlijke lichamelijke en psychische evenwicht.

Voetreflexzone-therapie helpt bij klachten als: stress, burn-out – chronische klachten – reuma (artritis, artrose)- astma – hormonale verstoringen, menstruatieklachten, PMS, overgangsklachten, vruchtbaarheidsproblemen problemen tijdens de zwangerschap – darmklachten – spijsverteringsstoornissen – hoofdpijn/ migraine – hernia – RSI – slaapproblemen – ADHD. De meeste verzekeringen vergoeden de behandelingen geheel of gedeeltelijk. Kijk op : http://www.vnrt.nl/vergoeding.

Voetreflexzonepraktijk Ellis Willebrands, tel. 010-8410142 en 0610-733969, praktijk@elliswillebrands.nl, www.elliswillebrands.nl Ellis is op maandag en woensdag aanwezig in de salon, van 9.00 tot 20.30 uur. Behandelingen op afspraak.

 

Geniet van een absolute wellness ervaring in:

baborbeautylogo

Oudedijk 139-B
3061 AA Rotterdam
Tel. 010-4131808

nl.babor.com


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.