Tennispark Kralingen mag alsnog van start met de jeugdlessen, en hebben gekozen voor een meer flexibelere opzet voor de jeugdlessen tot aan de zomervakantie. Op deze manier hopen zij het de kinderen en ouders, in een periode waarin werk- en schooltijden wat onregelmatiger zullen zijn, makkelijker te maken.

Groepslessen
In de periode van 5 mei t/m 17 juli zullen er jeugdlessen worden aangeboden op basis van een 10-rittenkaart. Met rittenkaart kunnen 10 lessen van 55 minuten worden gevolgd op de beschikbare dagen naar keuze. Het betreft vrije inloop lessen, reserveren is dus niet nodig en je kunt zo vaak trainen als je wilt.

Wanneer?

  • Jeugdlessen t/m 12 jaar
    Elke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 16:00 – 17:00 uur.
  • Jeugdlessen 13 t/m 18 jaar
    Elke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 17:00 – 18:00 uur (met inachtneming van de 1,5 meter maatregel).

Voor wie?
Iedereen is welkom, ook vriendjes en vriendinnetjes die nog niet eerder bij ons hebben getennist.

Kosten?
€99,- per 10-rittenkaart. Graag een mail sturen naar tennisschool@sportswise.nl met daarin naam en leeftijd van kind vermeld.


Privélessen
In de periode van 5 mei t/m 17 juli zullen er privélessen worden aangeboden voor jeugd t/m 18 jaar op basis van een 4-rittenkaart. Met deze rittenkaart kunnen vier privélessen van een half uur gevolgd worden.

Wanneer?
Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 15.30 – 16:00 uur of van 18:00 – 18:30 uur.

Kosten?
€99,- per rittenkaart. Graag een mail sturen naar tennisschool@sportswise.nl met daarin naam en leeftijd van kind vermeld.

Let op: privélessen dienen vooraf gereserveerd te worden via tennisschool@sportswise.nl