Ga op pelgrimstocht in Spanje

aug 20, 19 Ga op pelgrimstocht in Spanje

Afbeelding: Veel ooievaars door heel Spanje

Nog even en de vakantie is weer voorbij. Was u in het buitenland, misschien wel Spanje en heeft u lekker aan het strand gelegen? Misschien bent u in Nederland gebleven en heeft u genoten van het mooie weer op de camping.

Gelukkig bent u uitgerust en kunt u er weer tegenaan. Jammer dat er ook wat kilo’s zijn bijgekomen. Zou u wel eens op vakantie willen gaan en wat slanker terug willen komen? Dat kan, ga op pelgrimstocht in Spanje. Loop een paar honderd kilometer met een rugzak van zo’n tien kilo en raak dat overtollige gewicht kwijt. Meer weten? Kom dan donderdag 29 augustus a.s. naar ons Café St. Jacques bij BasQ-kitchen in de Markthal in Rotterdam. Wij van het Genootschap van Sint Jacob zijn er van 17.00 – 19.00 uur en vertellen u alles over pelgrimeren naar Santiago de Compostela, te voet of op de fiets.

De consumpties moet u zelf betalen.

De Romeinen waren ook in Mérida Andalucia


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *