Sinds enige tijd was Adrian Marcinkowski in de race om geselecteerd te worden voor het nationale lacrosse team van Polen. Hiervoor moest hij wel twee selectierondes doorstaan. Afgelopen maandag kreeg hij de uitslag te horen. Vorig jaar begon de selectie waarbij het Poolse team ook op de Berlin Cup speelde.

Na het behalen van de tweede selectie heeft hij een intensieve training gevolgd om zijn kansen te verbeteren. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen aangezien hij nu deel uitmaakt van het nationale team. In 2014 zal het Poolse nationale team op de World Lacrosse Championship in Denver spelen. Adrian is al een aantal jaren een vaste aanwinst voor de Rotterdam Jaguars. Naast het veld is hij ook actief als scheidsrechter en het organiseren van reizen naar verschillende toernooien. Als professioneel scheidsrechter wordt hij ook door diverse toernooi organisaties uitgenodigd om wedstrijden te fluiten.

ROTTERDAM JAGUARS LACROSSE
Waar het in 2005 begon met een paar jongens die een balletje overgooiden is het nu uitgegroeid tot een volwaardige vereniging met een Dames- en Herenteam. Deze sport is op dit moment de snelst groeiende sport in Nederland. Kijk rond op onze site misschien is het wel iets voor jou! Wordt een lacrosse speler en kom uit voor de Jaguars of de LadyJags, een keertje proberen kan natuurlijk altijd. Elke woensdag en vrijdag trainen we van 20:00 tot 22:00 waarna we in het clubhuis gezellig een drankje drinken. Plezier en Sportiviteit zijn de twee belangrijkste woorden voor onze vereniging, kom een keer langs om het te ervaren.

www.rotterdamlacrosse.nl

lacrosse02