Dit is Peppe Cappellano van La Vita è Bella – Italiaanse specialiteiten en in zijn handen heeft hij de Novello Donnici, de beste Italiaanse primeurwijn van dit jaar. In 2012 was het ook al de beste. Drie druivenrassen geven deze wijn zijn zeer fruitige smaak: de Magliocco, Greco en Malvasia. De wijngaarden bevinden zich in Calabrië, Zuid-Italië.

 

Volgens importeur en goede vriend van Peppe, Roberto Mauro is deze Novello op z’n top in januari, februari. Maar ook nu al smaakt deze jonge wijn prima!

Advertentie inleveren!
De Novello-Donnici kost per fles 12,95 en voor 2 flessen betaalt u 25,-. Met een doos van 6 flessen à 69,95 kunt u even vooruit en als u deze advertentie inlevert bij Peppe kost de (volle) doos nog maar 67,50. Salute!

Verse maaltijden
Het assortiment van La Vita è Bella is zeer divers: van wijnen, olijfolie, formaggi (kazen), salumi (vleeswaren), antipasti, panini tot verse maaltijden De verse maaltijden verschillen van dag tot dag en zijn verkrijgbaar vanaf 5,50.

Catering
La Vita è Bella verzorgt met plezier uw recepties, ontvangsten, e.d. Voor onze catering-service kunt u bellen of mailen. Zie onderaan.

La Vita è Bella

Ambachtelijk
La Vita è Bella importeert uitsluitend ambachtelijke producten afkomstig van kleine, overwegend familiebedrijven. Alles in de winkel komt rechtstreeks uit verschillende regio’s in Italië.

La Vita è Bella logo

 

 

 

 

 

 

www.lavitaebellacatering.nl
Oostzeedijk Beneden 229
3061 VV Rotterdam
Tel. 010-2132216
Mobiel 0627-883888
info@lavitaebellacatering.nl