Tussen zondag 5 februari 22:00 en maandagochtend 6 februari wordt er ingebroken in een auto aan de Da Costastraat in Rotterdam, waarbij onder andere een portemonnee met pinpas wordt gestolen. Diezelfde maandagmiddag maken twee mannen gebruik van de gestolen pinpas. Bureau Rijnmond toonde goede beelden van de verdachten.

Om 12:27 uur maken twee mannen gebruik van de gestolen pinpas bij de Spar aan de Voorschoterlaan te Rotterdam. Zij gebruiken de optie om contactloos te betalen en hebben dus geen pincode nodig. De daders zijn duidelijk herkenbaar op de camerabeelden van de supermarkt.
Dezelfde dag om 16:32 uur gebruikt een van de verdachten wederom de gestolen pinpas, maar dit keer bij de Albert Heijn aan het Marinus Bolkplein te Rotterdam. Van hem zijn beelden terwijl hij de Albert Heijn binnenloopt.

Graag willen wij weten wie de twee mannen op de screenshots zijn. U kunt uw tips telefonisch doorgeven via 0900-8844, anoniem via 0800-7000.

Het blijft belangrijk dat u geen waardevolle spullen in uw auto laat liggen. Zeker pinpassen waarmee contactloos betaald kan worden maken het dieven erg makkelijk om misbruik van te maken.

Meer informatie en foto’s: Politie.nl

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]