Wellicht heeft u het al gelezen of heeft u al een schrijven in de brievenbus ontvangen. Met ingang van september a.s. stopt Ziggo met de doorgifte van het analoge televisie signaal.

Velen zullen al lang digitaal tv kijken, echter er is een zeer grote groep, met name ouderen, die nog steeds gebruik maakt van analoge televisie. Misschien kijkt u al digitaal en zelfs in HD beeldkwaliteit maar het kan goed zijn dat uw toestel in slaapkamer, werkkamer of op zolder nog gewoon ingesteld staat op het analoge antenne signaal. Door de alsmaar voortschrijdende techniek op gebied van televisie- en geluidsapparatuur en omdat het alsmaar ingewikkelder wordt voor met name de ouderen, biedt AV Care in dezen de oplossing!

Ervaring
Roy Doyer is de oprichter van AV Care en heeft ruim 30 jaar ervaring opgedaan als verkoopadviseur consumenten-elektronica bij Correct te Rotterdam. Sinds 2015 komt Roy Doyer namens AV Care bij klanten aan huis die problemen ondervinden bij het aansluiten, inregelen en gebruiken van nieuwe TV- en Audio-apparatuur.

Betrouwbaar In een tijd waarin de kwetsbare ouderen het steeds lastiger vinden om een betrouwbaar persoon over de vloer te laten komen, is men bij Roy Doyer in goede handen. Hij neemt de tijd voor u, geeft adviezen bij de aanschaf van nieuwe apparatuur en gaat zelfs met u mee om bij de retailer de geadviseerde apparaten te bekijken. Na het aansluiten krijgt de klant een goede uitleg en eventueel schrijft Roy Doyer ter plaatse een beknopte handleiding hoe de apparatuur te gebruiken. Hij gaat pas weg als hij ziet dat u als gebruiker de primaire handelingen met uw apparatuur kunt verrichten.

Informatie / contact
Neem gerust eens een kijkje op de website: www.avcare.nl en ervaar welke diensten AV Care nog meer verleent en lees de reviews van klanten die reeds gebruik gemaakt hebben van de service van AV Care.

Terug nu naar Ziggo, wilt u weten of uw toestel geschikt is voor digitale ontvangst of wilt u graag uw toestel of toestellen ingesteld hebben door AV Care? Lees de advertentie of neem direct contact op via info@avcare.nl of mobiele telefoon 06-430 479 06.

 

 

 

 

 

 

(ingezonden tekst AV Care)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.