Gezond bezig! – Een thema-avond over de kunst van het ontspannen en gezonde inspanning

Energiebalans
Iemand die gezond is, heeft over het algemeen een goede balans tussen inspanning en ontspan-ning. Het is gezond om dagelijks in de weer te zijn met allerhande activiteiten die zich op het le-venspad aandienen. Wel moet er voldoende ruimte zijn voor ontspanning en een goede nachtrust is belangrijk. Misschien is deze balans bij u zoek en bent u overdag te druk, gaat u te laat naar bed en slaapt u niet goed. U piekert over van alles en nog wat en voelt zich vaak moe of uitge-blust. Misschien merkt u niet eens meer dat uw lijf oververmoeid is, doordat u uzelf ertoe zet om maar door te blijven gaan. Of misschien herkent u zich in het omgekeerde; u heeft te weinig om handen, wordt daar somber van en u wilt graag actiever worden.

Workshops
Herkent u zich in bovenstaande dan is de thema-avond ‘de kunst van het ontspannen en gezon-de inspanning’ voor u interessant. Het programma van de avond met workshops is als volgt:

DINSDAGAVOND 5 NOVEMBER 19:30 – 22:00 uur

Workshop: Slimmer alledaagse uitdagingen te lijf gaan
Door: het maatschappelijk werk van DOCK
Workshop: Ademhalings- en ontspanningsoefeningen vanuit Mindfulness
Door: Caroline van Opzeeland, maatschappelijk werker bij DOCK
Workshop: ‘Lekker in je vel’ door lichaamsgerichte oefeningen
Door: Annelies Soels, fysiotherapeut en psychosomatisch fysiotherapeut
Workshop: Tekenen door geleide fantasie
Door: Tineke de Lang, tekentherapeut

Aan het einde van de avond zal beweegcoördinator Kralingen Crooswijk Lieke van der Weijden de mogelijkheden van bewegen en sport in de wijk presenteren.

Aanmelden
We verwachten een gezellige en leerzame avond en hopen dat u we u mogen verwelkomen! Aanmelden kan door te bellen met 010-2122323 en te vragen naar Buck van Ledden of Vanessa Tham of door het sturen van een e-mail naar mdkralingencrooswijk@dock.nl. U kunt aan twee workshops deelnemen, graag aangeven welke twee workshops u wilt volgen. Deelname is gratis.

Dock-Logo

ADRES
Huys te Krooswijck
Paradijsplein 1
3034SL Rotterdam