“Uiteraard gaan we voor de drie sterren, zegt Franny van Linschoten enthousiast. Het gaat over de nieuwe wedstrijd Slager met Ster 2013. ‘Maar één zou natuurlijk ook al fantastisch zijn!’

Franny: “Deze wedstrijd heeft een geheel nieuwe opzet. Andere jaren ging het om één allerbeste winnaar van Nederland. Nu wordt het onderlinge niveau vastgesteld. Evenals andere jaren gaat het in deze wedstrijd niet alleen om de fantastische producten maar ook om alle dingen achter de schermen. Ondernemersvaardigheden, jaarcijfers, personeelsbeleid, visie en missie van het bedrijf. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt uitgebreid besproken.”

slager met ster 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gedurende het afgelopen jaar zijn er diverse keuringsmomenten geweest. Mysteryshoppers, Retail deskundigen en als klap op de vuurpijl geven Hubert en Franny op 30 oktober een presentatie voor een driekoppige ondernemersjury. Zij hebben er zin in!

Dinsdag 19 november
Op dinsdag 19 november wordt bekend gemaakt of en voor welke bedrijven er een sterrenbekroning volgt. Sowieso heeft Rotterdam al drie sterren want er zijn naast van Linschoten nog twee collega’s genomineerd. En dat is al een feest op zich. Het zou niet voor het eerst zijn dat Hubert en Franny een grote vakprijs winnen. In 2011 werd H.P. van Linschoten uitgeroepen tot Beste Ambachtelijke Slagerij van het Jaar. De weekends voor en na de prijsuitreiking staan in het teken van proeverijen en demonstraties. Via De Ster blijft u op de hoogte.

Hubert en Franny van Linschoten

105 jaar
2013 is toch al een gedenkwaardig jaar voor Keurslager H.P. van Linschoten, want 105 jaar geleden startte de slagerij in het hoekpand Adamshofstraat/Lusthofstraat, schuin tegenover de huidige locatie . De slager blijkt dus behoorlijk honkvast én de winkel bleef in de familie. Op 1 oktober 1908 werd in de Lusthofstraat te Kralingen de ‘Vleesch-houwerij H.P. van Linschoten’ geopend. De originele uitnodiging is nog in het bedrijf aanwezig.

Neemt u eens een kijkje! 

van Linschoten logo