Op zaterdag 9 november zal in de Hoflaankerk, op de hoek van de Hoflaan en de Oudedijk in  Rotterdam-Kralingen, een bijzonder concert gehouden. Tijdens dit concert zullen optreden de bekendste bariton van Nederland Ernst Daniël Smid en de bekende pianist/organist Arjan Breukhoven. Beide musici nemen het publiek mee, op hun eigen unieke wijze, langs vele muziekstijlen. Muziek via Gershwin naar Mozart, van Robert Stolz naar Andrew Lloyd Webber en vele andere stijlen zullen tehoren zijn. Een topconcert op een prachtige locatie.

Ernst Daniël Smid
De bekende, in Enschede geboren, bariton startte zijn carrière in de grote Europese operatheaters. Hij zong van Amsterdam tot New York (Carnegie Hall) en putte uit eigen ervaring toen hij het televisieprogramma ‘Una Voce Particolare’ ontwierp als ode aan de inzet van de liefhebbers van goede klassieke vocale muziek, waarna ook andere gewaardeerde tv- en radioprogramma’s verschenen. Zijn ontdekkingen leverden grandioze televisie op en zijn ontdekte talenten schitteren in menig operahuis.

Arjan Breukhoven
De Rotterdamse musicus Arjan Breukhoven verleent jaarlijks zijn medewerking aan zo’n 500 concerten en diensten als pianist, organist, solistisch of als begeleider van solisten en koren, en als dirigent in eigen land en in vele andere landen binnen Europa, Rusland en in Australië. Zo bespeelde Arjan wellicht als eerste Nederlandse organist in 2012 het hoofdorgel van de Vaticaanse Sint Pieter, in de beroemdste kerk ter wereld. Als pianist en als organist heeft hij een eigen, zeer veelzijdige stijl van improviseren ontwikkeld zowel in de klassieke als in de lichte trend en begeleid vele nationale en internationale artiesten.

Het concert zal om 20.00 uur beginnen.
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal.
Kaarten à € 12,50 kunnen ook telefonisch worden besteld via 010-4558331 of e-mail concert@leliezorggroep.nl

Dit concert wordt georganiseerd door Lelie Zorggroep, locaties de Burcht en Pniël.

in-concert02