Gimsel, de supermarkt voor natuurlijke voeding en cosmetica aan de Mariniersweg, lanceerde op 10 februari de eigen website – in een nieuwe, eigentijdse huisstijl – www.gimselrotterdam.nl. Voorheen waren ze online alleen te vinden via winkelcentrum De Groene Passage, waar ze onderdeel van zijn. Op de nieuwe site staan evenementen aanbiedingen, recepten en alles over de winkel, inclusief het manifest voor een betere wereld.

Digitaal
Gimsel heeft een grote klantenkring waarvan een groeiend deel ook digitaal informatie zoekt en deelt. Daarom kiest Gimsel voor een eigen website in een eigentijdse huisstijl. Op de nieuwe site vind je alles over de twaalf verschillende afdelingen van de winkel, informatie over de ruim 50 leveranciers, lees je het hoe en waarom achter de filosofie van Gimsel, ontdek je tips voor een gezonde levensstijl, recepten, aanbiedingen en kun je vragen stellen aan deskundige medewerkers van de winkel. Het enige wat je er (nog) niet kunt doen, zijn de boodschappen zelf. Naast een eigen website heeft Gimsel ook een eigen Facebookpagina om acties en nieuws te volgen en te delen.

gimsel

Feestpakketten
Ter ere van de lancering van www.gimselrotterdam.nl werden 10 februari, onder grote belangstelling, 500 ballonnen opgelaten – in de hal van De Groene Passage. Door het invullen van een formuliertje kon men meedingen naar één van de 50 feestpakketten met biologische boodschappen van de ’25 jaar Gimsel–actie’. De trekking zal deze week plaatsvinden.

Over Gimsel
Gimsel biedt een breed assortiment van biologische en biologischdynamische producten die mens, dier en planeet goeddoen door de kringloop van de natuur te respecteren en ondersteunen. Gimsel was de allereerste biologische supermarkt in Rotterdam. Gestart in 1988 als kleine biokruidenier zijn ze uitgegroeid tot grote supermarkt voor talloze natuurlijke producten, geneesmiddelen en cosmetica. Ze zijn onderdeel van De Groene Passage, waar ook andere winkeliers met een duurzame visie te vinden zijn: het biologische en vegetarische restaurant Spirit, de Wereldwinkel, biologische slagerij De Groene Weg, boekwinkel Labyrint, het Oost West Centrum (cursussen en opleidingen) en woonwinkel Van Binnen. Al met al hét winkelcentrum voor de bewuste Rotterdammer – en ver daarbuiten.

Gimsel

SUPERMARKT VOOR NATUURLIJKE
VOEDING EN COSMETICA

Mariniersweg 9-31
(De Groene Passage)
3011 NB Rotterdam
Tel. 010-4047342
www.gimselrotterdam.nl