,,Hele landen dreigen failliet te gaan. Dat gaat altijd gepaard met inflatie. Nu is één procentje nog geen ramp, maar dat kan in financieel roerige tijden ook oplopen tot 10 of 20% of zelfs zo erg dat het geld bijna niets meer waard is. Dan is geld sparen in een oude sok geen verstandig besluit. Dan wil je zekerheid. En dat wil je dan ook nog mondjesmaat kunnen uitgeven. Dus beleggen mensen al eeuwenlang in gouden munten.”

Mastrigt, eigenaar van muntenen postzegelhandel Van Mastrigt Coins & Stamps Rotterdam op de Botersloot. Mike: ,,Goud blijft altijd een zekere waarde houden. Na de prijsdaling in 2013 en de stabilisatie in 2014 gaat de prijs nu weer omhoog”. Hij vervolgt: ,,Bovendien is een gouden munt stukken handiger dan b.v. een broodje goud van een kilo. Gouden munten zijn veel kleiner en dus veel makkelijker verhandelbaar. Een gouden tientje wordt alsmaar meer waard en ook de Zuid- Afrikaanse Krugerrand en de Canadese Maple Leaf blijven maar stijgen. Heel veel handel gaat via de telefoon en via mijn site, dus via internet.goudprijs

Wij leveren door heel het land en zelfs daarbuiten Zelfs de prijs van postzegels is door deze recessie omhoog gegaan. Maar denk niet dat dit allemaal in de winkel ligt hoor! Al dat goud en die waardevolle munten liggen veilig opgeborgen in de kluis van een bank die NIET om kan vallen.”

Bent u geïnteresseerd of heeft u iets op dit gebied te kopen of te verkopen? Kom eens langs of maak een afspraak met:
M. v. MASTRIGT COINS & STAMPS ROTTERDAM
Botersloot 62 & 64 (Hoek Hoogstraat)
Rotterdam-Centrum
Telefoon 010-4143077
e-mail: m.mastrigt@wxs.nl
internet: www.coins-stamps-rotterdam.nl

Van Mastrigt Coins & Stamps
Meld u aan voor onze nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)