Excelsior speelt komende zondag thuis tegen ADO Den Haag. Opnieuw een belangrijke wedstrijd voor de Kralingers die de punten hard nodig hebben om weg te komen uit de onderste regionen van de Eredivisie. De spelers kunnen de steun van zo veel mogelijk supporters dan ook goed gebruiken.

Afgelopen vrijdag speelde Excelsior voor de tweede maal achterelkaar met 0-0 gelijk. Na Vitesse bleven de Kralingers ook tegen Willem II op 0-0 steken. Vooral voor Excelsior was dit een domper, omdat de Kralingers graag weg willen komen van de zestiende plaats. Kansen kreeg Excelsior ook voldoende, maar de bal wilde er helaas niet in.

Kansen
,,Dit voelt als een nederlaag”, gaf Fons Groenendijk na afloop van de wedstrijd toe. ,,Als een ploeg had verdiend om te winnen dan waren wij het. We stonden goed te verdedigen, hebben nauwelijks iets weggegeven. Ook creëerden we de nodige kansen, maar daar moet je er dan wel een van maken. Als je dat niet doet, dan kom je niet weg uit die onderste regionen. En daarom voelt dit als een nederlaag.”

Tickets
Zondag wacht de eerstvolgende thuiswedstrijd. Dan komt ADO Den Haag naar Kralingen. Eerder dit seizoen speelde Excelsior in Den Haag met 3-3 gelijk. Kom dus aanstaande zondagmiddag naar Stadion Woudestein om Excelsior te steunen. Tickets zijn te koop via www.excelsiortickets.nl. Daar heb je wel een (seizoen)clubkaart nodig om tickets te kunnen kopen. Heb je geen (seizoen)clubkaart van Excelsior? Geen probleem. Via de administratie kun je ook tickets kopen op vertoon van een geldige legitimatie uit deze regio.

Moment uit de wedstrijd tussen Excelsior en Willem II van afgelopen vrijdag met onder meer Adil Auassar en Tom van Weert.                   Foto: Jan den Breejen

Moment uit de wedstrijd tussen Excelsior en Willem II van afgelopen vrijdag met onder meer Adil Auassar en Tom van Weert. Foto: Jan den Breejen

Ajax – Excelsior
Excelsior speelt op zondag 21 februari, aanvang 14.30 uur, de uitwedstrijd tegen Ajax. Ben jij erbij in de Amsterdam Arena? Bestel dan nu je tickets via www.excelsiortickets.nl. Bustickets voor deze uitwedstrijd kosten 27 euro en dat is inclusief een toegangsbewijs voor de wedstrijd. Het is tevens mogelijk om deze wedstrijd met eigen vervoer te bezoeken. Losse tickets kosten 25 euro en ook die zijn te koop via www.excelsiortickets.nl. Alleen supporters die in het bezit zijn van een uitkaartregistratie kunnen mee naar uitwedstrijden en tickets bestellen via de webshop. Uitkaartregistratie aanvragen kan via info@sbvexcelsior.nl.

excelsior-logoWebsite: www.sbvexcelsior.nl
Adres: Stadion Woudestein
Honingerdijk 110

 

 

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]