Op maandag 15 februari organiseert Dierenkliniek Rotterdam in het kader van de maand van het gebit een workshop ‘Tandverzorging hond en kat’. De workshop vindt plaats om 20.00 uur in de vestiging aan de Ommoordseweg en kost 12,50 per deelnemer. Voordat de workshop start, houdt dierenarts Irene van Andel een lezing over gebitsverzorging in het algemeen, om de deelnemers daarna bij de hand te nemen in het gebitsverzorgingsproces d.m.v. filmpjes.

Oefenen
Normaal gesproken levert een eigenaar zijn huisdier af, verlaat de praktijk en komt op een afgesproken tijdstip terug om zijn huisdier weer op te halen. Nu geven we eigenaren een kijkje achter dedierenkliniek rotterdam gebitsverzorging hond schermen. Een unieke ervaring. Hierdoor is het meestal meteen duidelijk wat zij zelf kunnen doen. Om het geheel passend af te sluiten, laat de dierenarts nog enige filmpjes zien van het tandenpoetsen bij kat en hond. Eigenaren dienen hierbij goed op te letten, want daarna wordt er daadwerkelijk geoefend met het poetsen van het gebit van uw kat of hond.

Aanmelden
De workshop eindigt om 21.30 uur. Opgeven kan bij de assistentes op de Ommoordseweg of via email ommoord@dierenkliniekrotte rdam.nl. Deelnemers ontvangen na afloop een honden- of kattenborstel en tandpasta. Uiteraard is er tijdens de workshop koffie, thee en cake.

dierenkliniek rotterdam logoDIERENKLINIEK ROTTERDAM
Ommoordseweg 25
Rotterdam
Tel. 010-4206666
www.dierenkliniekrotterdam.nl

 

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)