Op zondag 14 februari is het in alle opzichten feest. Dan start het jubileumjaar van de 10e Kunstroute Kralingen-Crooswijk met een kick-off bij CROOS. CROOS viert die dag haar officiële opening als nieuwe culinaire èn culturele hotspot in Crooswijk. En ten slotte is het ook nog eens Valentijnsdag… Genoeg redenen om elkaar èn de kunstroute de liefde te verklaren!

De Kunstroute Kralingen-Crooswijk viert dit jaar haar 10e editie en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste kunstroute van Rotterdam. Zo was in 2015 werk van ruim 200 kunstenaars te zien, op 50 verschillende locaties.

CROOS was in 2015 al het festivalcafé tijdens de negende editie, en de organisatoren van de Kunstroute zijn er dan ook trots op om tijdens de officiële opening van CROOS ook de kick-off van het jubileum te kunnen vieren. Van 11.00 uur tot 18.00 uur is bij CROOS werk te zien van kunstenaars van de Kunstroute Kralingen-Crooswijk.

Programma kick-off 10 jaar Kunstroute Kralingen-Crooswijk 11.00 uur: Officiële opening CROOS; 16.00 uur: Kick-off 10e Kunstroute Kralingen-Crooswijk. Optreden van de viermansformatie De Parelvissers, met een krachtige keuze uit prachtige pop en rock; 16.30 uur: Welkomstwoord CROOS, toespraak door Kunstroute voorzitter Arjen Baas, column Dik Vuik, optreden van Debora Fernald en haar dochter Tyka; 18.00 uur: Einde programma.

CROOS was al in oktober 2015 festivalcafé van de Kunstroute Kralingen-Crooswijk.

CROOS was al in oktober 2015 festivalcafé van de Kunstroute Kralingen-Crooswijk.

Vrienden-actie voor Kinderkunstroute
De kick-off van de 10e editie is ook het moment voor de start
van een vrienden-actie ten behoeve van de Kunstroute Kralingen-Crooswijk. Er wordt een toelichting gegeven op het doel van de inzameling voor dit jaar: het jeugdproject ‘Madame Jeanette’ voor de Kinderkunstroute.

CROOS is te vinden aan de Exercitiestraat 2, op de hoek van de Paradijslaan en de Exercitiestraat, middenin Crooswijk. Zie: croosrotterdam.nl

Like ons op Facebook: facebook.com/kunstroutekc
Volg ons via Twitter: twitter.com/kunst_kc
Voor meer informatie: www.kunstroutekralingencrooswijk.nl

10 jaar kunstroute kralingen crooswijk

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]