Veel mensen weten dit niet, maar een goudsmid zoals Derek Nuijens doet ‘alles’. Dat wil zeggen: hij maakt, vermaakt en repareert niet alleen gouden maar ook zilveren sieraden. Zó is hij ooit opgeleid aan de bekende vakschool in Schoonhoven.

Oud goud?
U kunt uw ‘oud goud’ bij Derek inleven en er geld voor krijgen maar veel leuker is natuurlijk om er door hem een nieuw sieraad van te laten maken! Misschien hebt u zelf wel een idee hoe dat er uit moet gaan zien. In elk geval krijgt u daarbij advies van Derek die graag nieuwe sieraden maakt (ook naar eigen ontwerp).

Klik voor groot

Iets anders
Van een sieraad dat u niet meer draagt, om welke reden dan ook, kan Derek iets (heel) anders maken, geheel naar uw smaak. Dan blijft dat sieraad niet meer in de kast liggen. U hebt er iets moois en persoonlijks bij.

Wegwijs
Het is bijna een jaar geleden dat Derek de Goudsmid zich in Kralingen vestigde. Vorige eigenaar Leo Kwantes (L’Ancar ) maakte hem wegwijs. Nog steeds is Leo af en toe aanwezig, omdat hij niet zomaar afscheid kan nemen van zijn mooie vak. De heren kunnen het goed met elkaar vinden en staan beide op de foto.

Derek de Goudsmid zit al zo’n 13 jaar in het vak, waarvan plm. 5 jaar als eigen baas. Voor een klant is het toch fi jn om met zo’n ervaren vakman te kunnen praten?

 

Goudsmederij Derek Nuijens
Van de Leckestraat 23
3061 PA Rotterdam
tel. 010-7511132 0641-247002
info@derekdegoudsmid.nl
www.derekdegoudsmid.nl