De Ster ontving onderstaande oproep:

Vrijdag 2 februari jl., om ca. 13.20 uur, verloor ik mijn halsketting na een bezoek aan de tandarts waar ik de ketting af moest doen vanwege het maken van een foto. Deze stopte ik vervolgens in m’n handtas. Mijn route daarna was als volgt: Waterloostraat (vanaf Oostzeedijk), Slotstraat, Hoflaan richting ‘s Gravenweg en daar overgestoken richting Amalia van Solmslaan. Bij thuiskomst bleek de ketting niet meer in m’n handtas te zitten… Hoop zó dat er een eerlijke vinder is, die uiteraard beloond zal worden!

Als u de halsketting hebt gevonden of informatie heeft over waar die nu is, graag bellen met De Ster: 010-2124388 of 0627-407492. Mailen kan ook: info@stervankralingen.nl.

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.