Een heus harptrio, dat vind je niet zomaar bij iedere concertserie. En dan ook nog eens van een internationaal topniveau! Maar wij van Stichting MUZIKC houden wel van een mooie, diverse programmering en voor een harp (of drie) maken we graag een plekje vrij op het podium van de Hoflaankerk, vrijdagavond 8 december om 20.00 uur.

De uitnodiging aan de drie talentvolle dames van het Duitse harptrio Harfeo volgt uit de wens om de Hoflaankerk aan te doen tijdens onze reis door de wijk. Rekening houdend met de akoestische kwaliteit van de kerk, denken wij dat de harp hier het mooist tot haar recht komt. Zeker in de bekwame handen van Doesjka van der Linden en haar collega’s.

Doesjka (hier midden op de foto) groeide op in Alblasserdam. Zij begon al op jonge leeftijd met het spelen van de harp. Bijna twintig jaar geleden verhuisde zij naar Duitsland voor haar professionele, muzikale carrière. Vele concerten, CD opnames en een bloeiende lespraktijk zijn het logische gevolg. Speciaal voor dit concert keert Doesjka terug naar haar moederland, vergezeld door haar twee medeharpistes.

Harptrio Harfeo neemt u komende vrijdagavond graag mee naar de magie van de decembermaand, op de betoverende klanken van drie schitterende concertharpen. Zij gaan voor ons werken ten gehore te brengen van onder meer Händel, Strauss en Tsjaikovski.

Tijdens dit Adventsconcert kunt u gaan genieten van een muzikale reis vol tijdloze wintertaferelen, hartverwarmende verhalen en koninklijke pracht en praal. Gespeeld door drie fantastische musici, die uitstekend uit de voeten kunnen met zowel klassiek als romantisch, maar ook Keltisch en swingend repertoire. Dat alles omlijst met toelichtingen, anekdotes en speciale arrangementen voor deze unieke bezetting.

Kaarten:

Aan de deur: € 25; Voorverkoop: € 20; Studenten: € 10

Kaarten bestellen via de voorverkoop levert u een mooie korting op en kan via deze link: www.muzikc.nl/kaartverkoop

Inloop vanaf 19.30 uur, adres: Oudedijk 2 in Rotterdam.

(Ingezonden mededeling)