Van 27 juni t/m 4 juli vindt Hartekind Ride Solo voor kinderen met een aangeboren hartafwijking plaats. Vanuit heel Nederland fietsen deelnemers voor Stichting Hartekind, solo in hun eigen omgeving of op de fietstrainer. Deelnemers dragen bij aan onderzoek naar genezing en betere behandelingen voor kinderen met hartfalen.

Op dit moment is een hartafwijking nog steeds doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen tot 15 jaar. Stichting Hartekind wil hier verandering in brengen. Daarom Hartekind Ride Solo. Van 27 juni t/m 4 juli wordt deze bijzondere fietstocht gehouden. Iedereen kan (solo) meedoen! Bepaal zelf de route en het aantal kilometers.

Groots slotevent
Zaterdag 4 juli is het grootse slotevent. Deelnemers fietsen 2,5 uur, voorafgaand is er een live-programma via YouTube met het officiële startschot, live interviews met deelnemers en kindercardiologen in het land. Na 2,5 uur fietsen wordt het bedrag dat is opgehaald voor Stichting Hartekind bekendgemaakt!

Ieder kind verdient een toekomst
Yara van Kerkhof, olympisch kampioene shorttrack en zelf een ‘hartekind’: ¨Ieder kind verdient een toekomst, zoals ik die heb gekregen. Er is veel onderzoek en geld nodig om meer kinderen te genezen. Daarom stap ik van 27 juni t/m 4 juli op de fiets om zoveel mogelijk geld op te halen voor hartekinderen.¨

Ga jij de uitdaging aan? Challenge jezelf voor kinderen met hartfalen en fiets van 27 juni t/m 4 juli samen met Yara van Kerkhof mee met Hartekind Ride Solo!
Voor meer informatie over het evenement en inschrijvingen ga naar www.hartekindride.nl. Zie ook De ster Online: desteronline.nl/skippy-en-hartekind


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.