Het is ongelofelijk: op 14 februari jl. waren we met zijn allen erg verdrietig omdat alle kinderkampmaterialen verloren gingen bij de brand in Buurthuis Vredenoord. Begin mei konden wij onze actie voor het benodigde geld voor het Kinderkamp Kralingen-Crooswijk en de vervanging van materialen beëindigen. We hadden toen al 18.000 euro bij elkaar. We zijn er zelf enorm beduusd van. Maar super blij natuurlijk!

Geffense Berg
We kunnen 46 kinderen meenemen op kamp. En we kunnen de materialen vervangen. We gaan Naar de Geffense Berg in Geffen bij Oss en inmiddels zijn alle kinderkamp plekjes vergeven; het kamp is vol. Nu zijn we volop actief om de benodigde materialen aan te schaffen.

Opslagruimte
Het enige wat we nu nog zoeken is opslagruimte. Nu wordt er ruimte gebruikt van PEC Catering en van Welzijnspraktijk De Esch. Maar dit is tijdelijk. Heeft u voor ons een tip voor betaalbare opslagruimte in Kralingen of Crooswijk? We vernemen dat graag. Bel naar Clara van Vliet 06- 54362001 of Anita Kornman 06-11886979.

Hartverwarmend
Hartelijk dank voor alle gulle bijdragen van individuele bewoners, van fondsen en van serviceclubs. Het is hartverwarmend om ieder jaar te merken dat er zoveel mensen zijn die ons steunen, maar dit jaar is het nog grootser. Na de zomer kunt u in deze krant het verhaal van de kinderen lezen die dan zeer waarschijnlijk een vakantieweek hebben gehad waarvan ze nog jaren van kunnen nagenieten.

Dank aan De Ster die opnieuw heeft bijgedragen door wekelijks onze voortgang op te nemen en Snellekoppen.nl voor de afbeelding die iedere week weer aangepast werd om u en ons op de hoogte te houden. Wij gaan de nachten tellen en over 3 weken gaan we echt! Hartelijk dank!

kinderkamp kralingen crooswijk

Contact
Wij blijven bereikbaar op ons mailadres: info@super-actief.nl of telefonisch:
Anita Kornman op 06-11886979 of Clara van Vliet: op 06-54362001.
Tevens kunt u ons volgen op Facebook: facebook.com/kinderkamp.kralingencrooswijk.