Heb je de Wijktuin in De Esch al gezien?

mrt 14, 19 Heb je de Wijktuin in De Esch al gezien?

Hij is 10 jaar geleden door wijkbewoners aan de Dries van der Vlerkstraat aangelegd en sindsdien onderhouden. Er wordt iedere woensdag getuinierd, in de zomer van 18.30 tot donker, in de winter van 10.00 tot 12.00 uur.

Siertuin en moestuin
Het is een siertuin met bloemen voor vlinders en insecten en een moestuin met kruiden en groenten. Als je meehelpt, mag je meedelen in de oogst. De tuin is er voor iedereen, voor jong en oud. Ook zijn er jaarlijks allerlei activiteiten, o.a. pizzabakken in de kleioven.

Info en contact
Kortom; als je lekker buiten wilt zijn met andere mensen, kom dan meedoen. Je hebt er geen groene vingers voor nodig. Je bent van harte welkom. Voor meer informatie kun je kijken op facebook.com/wijktuin.deesch Je kunt ook contact opnemen met Anja van Ditmarsch via email-adres: avanditmarsch@gmail.com

Tot ziens op woensdag in de tuin!


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Wijktuin De Esch doet het een weekje later! - De Ster Online - […] Zo werd het in De Ster (krant) van 12 maart en op De Ster Online gezet, op 14 maart.…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *