Rotterdam, 12 maart 2019 – Waar medewerkers in de zorg tegenwoordig slechts beperkt tijd hebben, kan Thuishulp Rotterdam een uitstekende oplossing zijn. Thuishulp Rotterdam biedt namelijk flexibele en persoonlijke dienstverlening en kijkt waar echt behoefte aan is. Er wordt nauw samengewerkt met diverse zorgorganisaties zoals Lelie zorggroep, Middin en Aafje. Ook seniorenflats werken graag met Thuishulp Rotterdam. Recent is de samenwerking met de Hillegondaflat verder uitgebreid!

Ingrid Buikema, sinds kort directeur van de Hillegondaflat, vertelt: “Onze bewoners wonen hier zelfstandig en genieten van de vele services die wij aanbieden. Voor de zorg en hulp werken we al een lange tijd samen met Lelie zorggroep en sinds enige tijd ook met Thuishulp Rotterdam. Lelie zorggroep levert medische zorg en hulp in natura aan bewoners en volgt op die tijden ook de persoonsalarmering van bewoners op. Thuishulp Rotterdam vult hen uitstekend aan”.

De medewerkers van Thuishulp Rotterdam zorgen voor de persoonsalarmering in de nacht, in de weekenden en waar gewenst op andere uren. Sinds kort zijn de diensten van Thuishulp Rotterdam uitgebreid met de telefonie- en receptiewerkzaamheden. De dienstverleners van Thuishulp Rotterdam hebben een cursus levensreddend handelen en BedrijfsHulpVerlening (BHV) gevolgd. Als er iets is, weten de dienstverleners hoe te handelen en zijn de bewoners in veilige handen.

Jan-Willem Hoogeweegen: “Wat Thuishulp Rotterdam echt bijzonder maakt, is dat ze de tijd nemen voor bewoners en hen op een prettige manier kunnen faciliteren bij de dagelijkse dingen. Hierbij kan gedacht worden aan begeleiding naar het ziekenhuis, (samen) boodschappen doen, huishoudelijke hulp (ook particulier), samen iets leuks doen. Ze zijn aangenaam gezelschap en daarbij ook een luisterend oor.”

Ingrid Buikema, directeur Hillegondafl at en Jan-Willem Hoogeweegen, directeur Thuishulp Rotterdam

Ingrid Buikema: “Het fijne voor de bewoners is ook dat zij steeds dezelfde dienstverleners over de vloer hebben, de dienstverlening op vaste, afgesproken tijden kan plaatsvinden en dat de dienstverleners, indien gewenst, ook snel en flexibel extra diensten kunnen leveren.”

Jan-Willem Hoogeweegen, directeur van Thuishulp Rotterdam, heeft door zijn ouders jarenlang te ondersteunen, gezien wat er allemaal komt kijken bij het ouder worden. Hij vond het ontzettend fijn om zijn ouders daarbij te kunnen helpen. Ook heeft hij gewerkt voor een organisatie die zich inzet voor ouderen met dementie en voor een ouderenbond. Nu zetten hij en het team van Thuishulp Rotterdam zich op een unieke en persoonlijke manier in om te zorgen dat ouderen en andere hulpbehoevenden op een goede en prettige manier worden ondersteund.

“Onze dienstverleners vinden het fantastisch om met ouderen en andere hulpbehoevenden te werken”, zegt Jan-Willem trots. “Ze hebben er veel voldoening van om met mensen te werken, hen waar gewenst te ondersteunen, begrip te tonen en te zorgen dat ze samen van de mooie momenten op de dag kunnen genieten”.

Kunt u zelf, of een bekende van u, een helpende hand of een luisterend oor gebruiken? Of bent u benieuwd naar wat Thuishulp Rotterdam voor uw flat of uw woongemeenschap zou kunnen betekenen?

Bel Jan-Willem op 010-3020160, mail naar jan-willem@ThuishulpRotterdam.nl of bezoek de website: www.ThuishulpRotterdam.nl voor meer informatie.

 

 

 

 

(ingezonden mededeling Thuishulp Rotterdam)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.