UPDATE: AMIGO IS PER JUNI 2015 GESLOTEN IN KRALINGEN, GRAAG VERWELKOMEN WE U OP HET STADHUISPLEIN 17!

Wij gingen op bezoek bij Amigo op de Oostzeedijk. Het is een Mexicaans restaurant waar je op vele manieren kunt genieten van de Mexicaanse keuken.

Er zijn volledige menu’s met o.a. gebakken garnalen, biefstuk, tortilla’s geserveerd met zwarte bonen, zure room en Mexicaanse rijst. Ook zijn er de specials, met o.a spareribs, zalmfilet of mixed grill.

amigo03

Een hele staf van medewerkers staat tot uw beschikking. V.n.r.: Mozes, Osman, Jhoel, Rick, Samantha, Michèl, Hamid en Jolanda

All you can eat
Speciaal aan te bevelen is het ‘all you can eat’ concept. U bestelt drie gerechten per persoon van de kaart. Keuze genoeg, want er zijn maar liefst 54 verschillende gerechten. Heeft u die genuttigd, dan bestelt u weer drie gerechten. Het zijn koude en warme gerechten, ook vegetarisch en zelfs 6 verschillende nagerechten. In totaal kunt u dit vijf rondes doen, dus 3 x 5 = 15 gerechten eten. Maar wij kunnen u nu al zeggen dat u dat niet gaat halen. Het is allemaal overvloedig en verrukkelijk. Onze favoriet was de Brochetas de Salmon (zamspiesjes), die wij meerdere keren hebben besteld. Ook de Vitello Tonate (dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise) was niet te versmaden. En dat allemaal voor de prijs van slechts 19,50 per persoon.

amigo02
Aan deze tafel werd heel wat afgekletst

Tel daar de vlotte en vriendelijke bediening bij en ook u heeft een verrukkelijke avond bij Amigo voor een zeer schappelijke prijs. Het is niet voor niets bijna iedere avond volle bak. Bovendien geeft Amigo nog een enorme korting indien u een Rotterdampas heeft.
AMIGO 

Stadhuisplein 17
3012 AR Rotterdam

T 010 – 413 81 80

Amigo restaurant


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.