Wilt u de stichting Community Sailing Rotterdam helpen een buitenkans te benutten? U steunt daarmee onze maatschappelijke projecten op de Zevenhuizerplas. Als dank belonen we u ruimhartig. De directe aanleiding is het volgende:

De stichting Community Sailing Rotterdam kan ‘haar’ acht geleasde Tirion zeilboten niet langer leasen, maar wel kopen. Kopen voor een bijzonder aantrekkelijk bedrag. Een buitenkans.

Aanbod
Dat willen we graag en daarom doen we u een bijzonder aanbod. Een tijdelijke actie waarvan u kunt profi teren, met of zonder investeren.

Als we voor 1 maart a.s. de Tirions niet kunnen kopen, zullen we weer Poly-Valken moeten leasen omdat er geen Tirions (meer) beschikbaar zijn om te leasen. Poly-Valken zijn goede boten, maar …, het zijn geen Tirions! Het zou een stap terug zijn voor onze maatschappelijke projecten en onze klanten. Daarom deze tijdelijke actie: een buitenkans voor u én voor Community Sailing. U kunt tot 25 februari a.s. kiezen uit 3 opties:

1. Niet investeren, maar wel profiteren door activiteiten te boeken vóór 25 februari a.s. met 30-50% korting op de tarieven 2. Aantrekkelijk investeren al vanaf 100,- zonder risico en met 10% rente 3. Investeren en DUBBEL profiteren, een combinatie van 1 en 2.

Ga naar Actuele aanbieding op www.lake7sailing.nl: 1. om vóór 25 februari te boeken met 30%-50% korting en voor informatie daarover. 2. voor meer informatie over risicoloos investeren met 10% rente.

* Klik hier om vóór 25 februari te boeken met 30% – 50% korting en voor informatie daarover.

Klik hier  voor meer informatie over risicoloos investeren met 10% rente.

Dankbaar
Schoolzeilers, buurtzeilers, buurt-zeil communities, klanten, medewerkers en vrijwilligers zullen u dankbaar zijn voor uw deelname aan deze ‘Koop de Tirionsí’ actie.

Voor aanmeldingen en nadere informnatie: Henk van Gent, ambassadeur van Community Sailing en gangmaker bij Lake7 Sailing. Tel. 0651-985313, info@lake7sailing.nl, www.lake7sailing.nl, www.facebook.com/lake7sailing en www.communitysailing.nl.

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]