Begin maart opende PostMasters een nieuw filiaal in Rotterdam. “Waar veel postkantoren door het land werden gesloten, zullen wij ze weer openen. Alleen dan beter”, aldus franchise-manager Joris Peters. Dus mooie winkels waarin particulieren en bedrijven brieven en pakketten kunnen verzenden en ophalen, maar ook kunnen kopiëren, printen en foto’s afdrukken. PostMasters is een winkel voor post-, pakket-, repro- en printdiensten. Een franchiseorganisatie naar Amerikaans model.

Voordeel
PostMasters heeft kennis van de gehele postmarkt, werkt samen met alle partijen en zoekt het beste alternatief voor de klant. Daarvoor kan PostMasters kiezen uit verschillende aanbieders zoals DPD, DHL, FedEx, UPS, Sandd, Schenker en ook PostNL. PostMasters is adviseur en makelaar als het om verzenden gaat. Dit kan direct een voordeel van 20% opleveren.

MKB
PostMasters heeft kennis van de hele postmarkt en kan dus altijd adviseren over de beste manier van verzenden. In feite fungeert PostMasters als de postkamer van een groot bedrijf, maar dan voor de MKB-er. Plus een groot aantal extra diensten die het de ondernemer gemakkelijker maken, zoals het ontwerpen van huisstijlen, marketing- en communicatiemiddelen.

Knaek-studentenkortingspas
Zo ook in Rotterdam, waar de store zich vooral wil richten op het verlenen van service aan het Rotterdamse MKB. De Rotterdamse ondernemer Michel Krijgsman denkt dat er een goede markt is voor een PostMasters filiaal. “Er is voor veel ondernemers nog voordeel te behalen bij het versturen van nationale en internationale pakketten, maar ook op het gebied van repro- en drukwerk. Daarnaast willen wij het creatieve verzamelpunt voor scholieren en studenten worden. Daarom doen wij bijvoorbeeld aankomend schooljaar mee met de ‘Knaek-studentenkortingspas’ en steunen wij waar mogelijk studenteninitiatieven.

Michel Krijgsman links en Alex de Ruijter Van PostMasters aan de Goudsesingel te Rotterdam

Michel Krijgsman links en Alex de Ruijter Van PostMasters aan de Goudsesingel te Rotterdam

Toekomst
Binnen enkele jaren verwacht franchisedirecteur Thomas van der Lubbe de opening van de 50e winkel. De sluiting van postkantoren en de liberalisering van de postmarkt bieden hiertoe alle kansen. PostMasters Franchise kiest nadrukkelijk voor kwalitatieve groei. Het concept wordt continu verder ontwikkeld en kennis van de gehele postmarkt en goede dienstverlening en ondersteuning van de franchisenemers zijn de belangrijkste waarden. Deze drie factoren – kennis, dienstverlening en ondersteuning – combineert PostMasters met een actieve marktbenadering. Dat levert niet alleen aantrekkelijke winkels, maar ook zakelijk succes op. PostMasters startte in 2006 in Arnhem en is inmiddels landelijk vertegenwoordigd met vijftien vestigingen waaronder nu dus ook Rotterdam.

Uitbreidingsmogelijkheden ziet Thomas van der Lubbe in geheel Nederland, overal sluiten de grote postkantoren, maar neemt ook de behoefte aan dienstverlening en kennis van de postmarkt bij de MKB-er en consument toe.

One-stop-shop
De kernactiviteiten van PostMasters zijn: verzenden, verpakken, kopiëren, printen, grootformaat prints, maar ook foto’s afdrukken en het maken van pasfoto’s. PostMasters is de one-stop-shop, waar particulieren en ondernemers alle postzaken met bijbehorende documentbewerking en -afhandeling kunnen (laten) regelen. Daarnaast biedt PostMasters complete dienstverlening op de gebieden van digitaal drukwerk, kopiëren, internet, internetveiling, mailings en postbusservice. Een uitkomst voor ondernemers die hun primaire bedrijfsproces vooropstellen.

Openingsaanbieding voor startende ondernemers/ZZP-ers:

  • 250 visitekaartjes, dubbelzijdig full colour,
  • 300 grams papier
  • 250 briefpapier, full colour, 100 grams papier
  • 250 A5-flyers, dubbelzijdig full colour, 160 grams papier

Samen voor: 50,-

Postmasters logo

 

 

 

Contactpersoon: Michel Krijgsman
(franchisenemer Rotterdam)
Tel. 010-7371541
e-mail: rotterdam01@postmasters.nl
Goudsesingel 75
3031 EE Rotterdam
www.postmasters.nl
Openingstijden: maandag 09:30 tot 18:00, dinsdag t/m donderdag 09:00 tot 18:00, vrijdag van 09:00 tot 20:00 en zaterdag van 11:00 tot 17:00.