Het Nederlands Hypotheek Collectief is onlangs verhuisd naar het Mia van IJperenplein in Rotterdam. Op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april houden wij Open Dagen. Iedereen is van harte welkom om kennis te komen maken en wellicht antwoorden op een aantal vragen te krijgen die u heeft over uw hypotheek of de aankoop van een woning. Voor iedere bezoeker staat de koffie met wat lekkers klaar en natuurlijk is er ook een leuke attentie.

Wie zijn wij?
Het Nederlands Hypotheek Collectief is in 2010 door 3 ondernemers opgericht met als doel de hypotheekmarkt transparanter te maken, zodat iedereen die een huis wil kopen de mogelijkheid krijgt een hypotheek af te sluiten tegen de laagste rente en de beste voorwaarden. Veel klanten weten ons via internet, www.nederlandshypotheekcollectief.nl, te vinden om hypotheekadvies in te winnen of hun hypotheek af te sluiten.

Wat bieden wij?
Het Nederlands Hypotheek Collectief heeft ervaren adviseurs in dienst en werkt samen met een groot aantal bekende Nederlandse geldverstrekkers. Ons advies is onafhankelijk en wij ontvangen geen provisie van banken, zodat de belangen van onze klanten altijd voorop staan. Onze tarieven zijn de laagste van Nederland. Zo kunt u al voor 850 euro uw hypotheek bij ons afsluiten.

Starters
Voor starters, die voor de eerste keer een woning gaan kopen, hebben wij een starterspakket: voor 995 euro krijgen zij een advies op maat en sluiten wij de hypotheek voor hun af. Ook voor de woonhuisverzekeringen kunt u bij ons terecht.

Nederlands Hypotheek Collectief

vlnr: Ritish Ganga, Erik Rueck, Robbert Bregman, Cor van Bavel, Stefan Nipius, Elly Rosenbaum, Lambert
Becks, Anne van Baarle en Loek Hulsbergen. Fotografie: Aad Hoogendoorn

Wij staan voor u klaar
Via onze website kunnen klanten 24 uur per dag bij ons terecht en telefonisch zijn we van 9 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds bereikbaar. En nu is het ook mogelijk om bij ons langs te komen, met of zonder afspraak.

Cor van Bavel: “Wij merken dat onze klanten soms de behoefte hebben om ons te zien en te spreken. Dat is vanaf nu mogelijk. Vandaar dat we verhuisd zijn naar onze nieuwe locatie aan het Mia van IJperenplein. Klanten zijn van harte welkom. Een hypotheek afsluiten doe je niet zomaar en we willen onze klanten daarbij zo goed mogelijk bijstaan. Onafhankelijk advies, heldere afspraken en geen kleine lettertjes. Via het Nederlands Hypotheek Collectief wordt alles goed en snel geregeld. De ontwikkelingen op de woningmarkt gaan snel en nieuwe wetgeving leidt tot veel onduidelijkheden over de mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek. Klanten hebben daarom veel vragen. Wat kan ik maximaal lenen? Is het verstandig om mijn hypotheek over te sluiten? Wat is de beste geldverstrekker? Vragen die we graag willen beantwoorden”.

Kom daarom kennismaken met het Nederlands Hypotheek Collectief. Dat kan tijdens de Open Dagen op 19 en 20 april maar natuurlijk bent u ook daarna van harte welkom!

nhc logo

Mia van IJperenplein 70
3065 JK Rotterdam
Telefoon: 010-2680025
www.nederlandshypotheekcollectief.nl
info@nederlandshypotheekcollectief.nl